Besplatan tehnički pregled

U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “Ispravno vozilo, bezbedno vozilo” u narednih nedelju dana  u vremenu od 07,00 do 20,00 časova.

 

Osnovni cilj akcije je da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila, kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja. Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

 

Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja. Tokom sprovođenja akcije, policijski službenici će ukazivati vozačima na mogućnost besplatne provere tehničke ispravnosti vozila. Nakon završetka akcije, saobraćajna policija će, pojačano vršiti kontrolu tehničke ispravnosti vozila, uz dosledno sankcionisanje prekršaja i isključivanje iz saobraćaja tehnički neispravnih vozila.KOMENTARI

 1. Williamson kaže:

  Sve je to u redu ali se pitam hoce li kontrolisati puteve rupe ulegnuca ostecenja, uginule zivotinje na putu kojekakve predmete po putevima hoce li kad to primete pozvati nadlezne sluzbe da poprave put pa ako ne poprave sanckionisati i njih?Posto tezimo ka EU a tamo je to sasvim normalno!

 2. Anonimni kaže:

  Williamson:

  Sve je to u redu ali se pitam hoce li kontrolisati puteve rupe ulegnuca ostecenja, uginule zivotinje na putu kojekakve predmete po putevima hoce li kad to primete pozvati nadlezne sluzbe da poprave put pa ako ne poprave sanckionisati i njih?Posto tezimo ka EU a tamo je to sasvim normalno!

  Za manje od godinu dana asfaltirano je 80 ulica u gradu. Što je subotički rekord za taj period. Nikad ne može biti savršeno, ali mislim da je napredak očigledan

 3. A ha kaže:

  Jedino sto je ocigledno je to da je komentar pisao neko iz DS-a

 4. Williamson kaže:

  Istina rekord jeste a mogao je biti i duplo bolji tj 160 ulica da ste jos uze puteve asfaltirali ali ovde se ne radi o tome vec o duplim arsinima! Po vama je evropski obaveza imati novu prvu pomoc koja je najskuplja u Evropi a nije obaveza popraviti puteve koji su najgori u EVropi??? Ja to ne mogu drugacije objasniti nego kao cistu bezobzirnu  kradju sopstvenog naroda (samo jedan primer)! Iako ste se pobrinuli svi vi lepo zajedno da se Che neko vreme ne pojavi ali pojavice se kad tad!

 5. Williamson kaže:

  Pricaju nam o EVropi Da ostanemo pri temi i ne spominjemo Elektrodistribuciju, Zdravstvo, Privredu, Socijalno, Prosvetu itd (mada bi jako voleo da ima koja tema i o tome)! Placamo puteve preko registracija, goriva naplatnih rampi koje i nisu na autouputevima vec se samo tako zovu! godisnje u jednom pravcu horgos, kelebija – nis predje 100.000 stranih teretnih vozila za koje je putarina 150 evra u jednom pravcu gde su domaca vozila gde su ostali pravci gde su putnicka vozila????? Jel prelazite vi nekad pruzne prelaze u gradu? Jel nekad upadnete u uleglu sahtu iako pazite na njih jel vas prodje tad jeza da niste odvalili nesto a mnogi i odvale pa posle dokazuju ako imaju 500 evra za vestaka! To je nas auto nasa imovina skupo placena oporezovana svim mogucim porezima, ne vozimo sluzbena opstinska kola lako zaradjena ili dobivena na poklon. Molim Vas o kojoj Evropi vi nama pricate tamo su prvo napravili puteve obelezili ih pa onda rekli e sad je na vas red!!!!!

 6. Williamson kaže:

  Tema je neiscrpna iako hocu sazeto ne mogu sazetije izvinjavam se svima pa ako administrator misli da sam preterao neka brise slobodno ! U EVropi te puteve odrzavaju vise nego redovno jer ce neko platiti kaznu ako to ne ucini tamo su ulice asfaltirane u propisanoj sirini itd Tamo i Shumaheru uzmu dozvolu a ovde od “dosledog sankcionisanja prekrsaja“ nikad nisam cuo ne da su nekoj poznatoj licnosti naplatili kaznu pa ni lokalnom jet setu za koji se nije culo dalje od Malog Beograda! Verovatno jer oni savesno voze i nikad ne krse ni jedno pravilo ! ?

 7. dasHHa kaže:

  Glasovi razuma ujedinite se u hor pobede!

 8. Rovokopač kaže:

  Williamson:

  Za manje od godinu dana asfaltirano je 80 ulica u gradu. Što je subotički rekord za taj period. Nikad ne može biti savršeno, ali mislim da je napredak očigledan

   

  Budimo pošteni, još bolji rezultat je postignut jer je 80 ulica urađeno ZA MANJE OD GODINU DANA!!! To je rezultat koji još niko nije postigao. Budimo pošteni pa priznajmo to !

  Budimo pošteni, strašno je to što pre toga nisu dve godine ništa uradili, a toliko nerada  niko još nije pokazao. Koliko dužnijh metara i koliko kvadratnih metara je urađeno, neka budu pošteni pa neka priznaju. Koliko kubnih metara materijala je postavljeno u dosadašnjem mandatu i koliko novca je potrošeno? Ajmo da to sravnimo pa da vidimo da li su u pravu oni koji kažu da je za te pare moglo da se uradi još oko 45 – 50 procenata  ulica više nego što je urađeno.

  Neka budu pošteni pa neka kažu koliko su od urađenog posla isplatili, a koliko su dobili na veresiju.

  Živela akcija“ Samo dobar put – bezbedan put“ !

   

 9. su kaže:

  Interesuje me gde se vrši besplatan pregled? Ako se ne varam, niste naveli lokaciju tj. firmu koja to radi, pa vas molim da napišete. Hvala unapred,

 10. Miki kaže:

  Auto moto savez, Matije Gupca ulica kod kvantaske pijace

OSTAVITE KOMENTAR