Betoniranje bicikističke staze u južnom delu Subotice

Kao što je najavljeno u subotičkom JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, počela je rekonstrukcija biciklističke staze u Mesnoj zajednici Aleksandrovo.

Staza u dužini od 1,3 kilometara bila je u veoma lošem stanju pa su je biciklisti često izbegavali i silazili na kolovoz. Uskoro će između Aleksandrova i Prozivke moći da se vozi po novoj betotonskoj podlozi.KOMENTARI

 1. Subotičanka kaže:

  Bravo! Bila je u katastrofalnom stanju!

 2. xXx kaže:

  Pa nastavite do vatrogasaca!!! Zasto taj deo nema stazu nego moras voziti izmedju kamiona i autobusa????

 3. Bajusz kaže:

  Nista me više ne obraduje nego kad čujem da se prave biciklističke staze. Iako uvek budu neke mizerne distance od max 1 km

 4. Pepi kaže:

  Ako tako rade kao od semafora pa do Minje (sledeci cosak ) bolje da ne prave nista jer ce nagodinu bit u jos losijem stanju !!! Treba proverit kako su tamo ocajno uradili beton se kruni na xx mesta !!!

 5. Hajduk kaže:

  Super vest. Uvek je lepo kada se nešto pravi. Biciklističke staze su potrebne. Žao mi je samo što sve što se pravi radi se jako aljkavo, neprofesionalno, nekvalitetno. Da li mi imamo inspekciju koja bi trebala da nadgleda kvalitet radova, i završenih projekata? Rade li oni svoj posao? Ili dobiju “malo dodatka na platu” da bi zažmurili na jedno, nekada i na oba oka?

 6. Samo pitam kaže:

  Ovo je jedna od onih vesti gde niko nema zamerku. Mozda je to neki pokazatelj u sta gradska vlast treba da ulaze.

  Suboticani voze bicikl, i potrebne su im nove staze. Mreza staza treba da se obnovi i prosiri. Imacemo manje guzve i vise mesta.

 7. jasso kaže:

  Kao što je neko napisao,ako tako rade kao što su u Pazinskoj uradili pešačku stazu,bolje da ne rade ništa,nova staza a gora nego što je bila,više vode na njoj kad pada kiša nego na staroj,a stara je samo na dva tri mesta trebala da se popravi u dužini ne većoj od desetak metara,ali verovatno je nekome trebalo malo novca da uđe u džep……..

 8. Damir rudic kaže:

  Kada ce svi biciklisti da dobijemo stazu za bicikliste bajski put.ima prostora da se napravi.i znakovi deca ka skoli.i odrasli ka poslu.

 9. Šojić kaže:

  Malo starog, malo novog

 10. Da ceknu dusmani kaže:

  Samo radite i pravite jos staza.

 11. Www kaže:

  Kada dolaze kinezi da betoniraju biciklističku stazu od buvljaka do industrijske zone?

 12. Napokon staza, ali od papira kaže:

  Uradite više nešto kako treba a ne ovako fušerajski i nestručno, ovaj put kao da ste našli ženskog frizera da gradi biciklističku stazu. Naravno da mi je drago što se gradi biciklistička ali ova neće izdržati do proleća, kada zimi padne sneg pa kada se baci so na stazu ona će da izgrize beton i on će početi da se kruni. Zato se trotoari, biciklističke staze, autoputevi, magistrale. kolovozi ASFALTIRAJU a ne betoniraju. Gde ste videli da se transparentni gazni delovi puta grade od cementa i šljunka, to sve ide ispod asfalta! Da li je ovo još jedno otimanje novca iz budžeta ili istinska pomoć građanima videćemo tek za dve-tri godine ako se staza ne raspadne pod agresivnim dejstvom soli za puteve ali tada će izvođač biti daleko, nedostižan za odgovornost i mnogo bogatiji od narodnih para.

 13. Anonimni kaže:

  konacno svo biciklo sam izlomio na toj stazi.

 14. Bocko kaže:

  Bravo za stazu, ali kada vidim da na fontanu stave betonske kocke,biciklističku betoniraju onda će verovatno aqva park da asfaltiraju i na kraju će se sve raspasti posle par godina zbog bilmeza! Glupanderi pomešali ste lončiće!!!

 15. Anonimni kaže:

  Ne bi da olako iznosim kvalifikacije ko je lopov ko nije, samo cu da primetim.
  Kad neko vidi zonu Mali Bajmok ili čita podatke o zaposlenosti u Subotici , pa onda transport, turizam i sve to….rekao bi da je Subotica jedan razvijen grad bogat …
  Ovakvi radovi na održavanju puteva treba da su normalna stvar a ne neke kapitalne investicije. Za ceo svoj mandat, a i više (na vlasti su od 2013.godine) ova uprava je iskilavila samo tu nesretnu fontanu. Najveci projekat bio je proširivanje jedne raskrsnice. Sve je to PREMALO. Za vreme okupacije je više učinjeno za grad.
  Zašto je to tako?

 16. Staro zakeralo kaže:

  Anonimni – ako ne znaš šta je sve rađeno i urađeno od 2013. godine u Subotici, ili se obavesti o tome prvo, ili bolje ćuti. Delovaće da si pametniji.

 17. Anonimni kaže:

  Jao izvini sad sam se setio.: Za vreme prof.dr.Labana izgrađen je zatvoreni bazen, dve sportske sale (Mešc i stonoteniska sala ), komplet rasveta u gradu, komplet obnovljena braće radić ulica, dimitrija tucovića i radijalac, kolektor i prečistač, promenada Prozivka, kružni tokovi, spoj partizanskih baza kireške i majšanskog puta, industrijska zona mali bajmok, obnova fasada itd itd…
  Ili je to bilo za vreme “žutih lopova”? 🙂

 18. Jefimija kaže:

  Divno, srećna sam što će još jedan deo biciklističke staze biti urađen. Lepo je što se nešto dešava u korist građana.

 19. Dalibor kaže:

  Svaka čast…malo su zksnili što se tiče vremenski uslova.. Ali ima puno pešački staza što mnogo lošije izgledaju… Kad će one stići na red?

 20. Anonimni kaže:

  Bravo za Baneta i za ekipu

 21. Andrej kaže:

  @Anonimni
  Realno žuti lopovi su uradili više za ovaj grad nego što će ovi ikad da urade… Kad smo već kod staza zaboravio si da nabrojiš da su oni napravili stazu na Majšanskom putu.

 22. Deki333-lab kaže:

  Bitno je da se nešto radi, još da se zatrpa ono ruglo i pametno iskoristiti (mislim na gradsku deponiju) i da se postave kante za otpatke i onaj nadvožnjaka iskoristi za nešto ŠANDOR bi procvetao, ovako kao da je odvojen od ostatka grada, a ima toliko potencijala.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 42 = 47