Betoniranje i na Kontinentalu

Od kada su nakon novogodišnjih praznika ogradili plac i krenuli sa radovima, na gradilištu buduće fabrike „Kontitek fluid“ je došlo do povećanja aktivnosti, pa je prethodnih nedelja otpočeo i posao na izradi temelja buduće hale. Pošto je predviđeni rok za završetak hale 31.jun, za očekivati je da se sa poboljšanjem vremena i radovi na izgradnji ubrzaju. Trenutno su najintenzivniji zemljani radovi, ali i radovi na betoniranju.

.

Na placu površine 4,3 hektara ove godine će biti izgrađena hala površine 6000 kvm i to će predstavljati prvu fazu investicije ove kompanije u okviru Slobodne zone u Malom Bajmoku. Princip odnosa države, grada i investitora je identičan situaciji kao kod „Norma grupe“, čija se fabrika nalazi na susednom placu. Kontinetal će od grada dobiti besplatno plac u industrijskoj zoni koji će u potpunosti biti infrastrukturalno opremljen. Takođe, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja će preko SIEPE po istim modelu subvencionisati svakog novozaposlenog radnika.KOMENTARI

 1. Double P kaže:

  Najzad i neke lepe vesti. Nadam se da ce u buducnosti biti jos ovakvih fabrika.
  Btw zna li neko sta je sa onom kasarnom na palickom putu? To je trebao grad da otkupi (?) pa da se tamo napravi industrijska zona. 

 2. gost kaže:

  ko je generalni izvodjac radova?

 3. djomla kaže:

  IMP Balkan iz Beograda. Prvi put rade u Subotici.

  http://www.impbalkan.rs/

 4. nezposlena kaže:

  interesuje me GDE se predaju MOLBE ZA POSAO, za KONTINENTAL, CONTITEK SVAROVSKI? posao mi je preko potreban. jedino neznam dal imama sanse jer sam 42 godine??

 5. Ivica kaže:

  Ja mislim da, za ove firme koje ste naveli, ne vredi da planirate nešto još jedno godinu dana (nadam se manje)….treba za to vreme tražiti nešto drugo, makar i privremeno…

 6. Rebalans kaže:

  Jun ima 30 dana a nikada 31. Ovo mu dodje onda kao u mesecu limburgu.

 7. Igor kaže:

  Kako da dodjem do nekog kontakta u IMP Balkanu jer ga nema na sajtu.

  Pozdrav

OSTAVITE KOMENTAR