Betoniranje na Svarovskom

Izgradnja proizvodnog objekta "Svarovski Subotica" ušla je u svoju drugu fazu kada se nakon izgradnje temelja i podruma dubine 8 metara, nastavilo sa podizanjem nocećih stubova i zidova. Tri montirana krana se svakodnevno kreću oko budućeg objekta čije je delove teško sklopiti u jedinstvenu celinu.

DSC_0881

I dalje je najaktuelnije betoniranje zbog čega je gradilište prepuno oplata, dok je u jednom delu otpočela i montaža čelične krovne konstrukcije.

DSC_0844

 

Betonski stubovi – uskoro montaža krovne konstrukcije

DSC_0837

 

Temelji

DSC_0850

 

Betoniranje prve ploče

DSC_0855

DSC_0863KOMENTARI

 1. samo gradite kaže:

  Ozbiljno se radi. Na žalost jedini takvi radovi u gradu gde se brine briga o foteljama a ne fabrikama i investicijama.

 2. Deutsch kaže:

  Pa će nam taj betonski monstrum za nekoliko godina ostaviti kao smeće ,nakon toga kada izvuku kapital i operu novac u zemlj srbiji – samo da tranzicija traje što duže ulagaća će biti što više.

 3. gamabunta kaže:

  "Pa će nam taj betonski monstrum za nekoliko godina ostaviti kao smeće ,nakon toga kada izvuku kapital i operu novac u zemlj srbiji"

  čiji kapital će da izvuku?

   

 4. Deutsch kaže:

   

  gamabunta:

  "Pa će nam taj betonski monstrum za nekoliko godina ostaviti kao smeće ,nakon toga kada izvuku kapital i operu novac u zemlj srbiji"

  čiji kapital će da izvuku?

   

   

  Pa oni ne plačaju poreze Srbiji ,Srbija im daje 20000 evra za otvaranje radnih mesta ,Srbija iz novaca poreskih obveznika komunalno uređuje svu infrastrukturu … da nastavim ' ..pa ova sredstva ne padaju iz vazduha nego se izvlače iz đepova građana u vidu raznih davanja i poreza.Istovremeno svoj kapital operu prikazivanjem nerealnih faktura kod ulaganja .znači ništa ne ulažu a sve dobijaju -još uvek nije jasno?

 5. Lenin kaže:

  @Deutsch    Pa oni ne plačaju poreze Srbiji ,Srbija im daje 20000 evra za otvaranje radnih mesta ,Srbija iz novaca poreskih obveznika komunalno uređuje svu infrastrukturu … da nastavim

  За ту работу наши локални,па и они демокради из престонице напунунили своје приватне рачуне.Наравно сада од тих средстава масте се и ови нови за своју шутњу.

 6. Deutsch kaže:

  Pa zato ih i hvale na velika usta : Heinz Wilhelm i on iz Nemačke,jer ima  još da se izvuće iz Srbije kroz tranziciju- ostatak ostatka…

 7. Deutsch kaže:

  Pa zašto su oni najuspešniji u Evropi?' zato što su kroz tranziciju izvukli sav kapital iz tih zemalja ,a paralelno su im uništili privredu ,pa posle toga lako biti sposoban i pametan.

 8. Deutsch kaže:

  Još da dodamo ,taj nakaradni zakon o restituciji je doneto na osnovu njihove instrukcije i to iz prostog razloga : da ne bi neki dobili nazad svoju imovinu i da im mogu eventualno konkurirat njima ,pa pogledajte oni favoriziju nikogoviće bez porekla i imena jer imaju kompleks za ww 2. Živi primer je subotički lažni"nemac" Vajs Rudof iz Banata koji je rođen pod nenemačkim imenom i prezimenom ,oni to znaju ali ipak ga favorizuju zbog svoje lične koristi ,a on uz njihov pomoć vešto igra svoju ulogu -a njihov takoizvikani moral gdje je ?

OSTAVITE KOMENTAR