Biciklistička staza do 20. maja

Biciklistička staza na Makovoj sedmici koja se pruža od centra te mesne zajednice do sportskog centra a u dužini od 550 metara će biti završena iako su radovi jedno vreme bili u zastoju. Kompanija Komgrad će radove na završetku staze započeti 16 maja, a planira se da kompletni radovi budu završeni za pet radnih dana, odnosno do 20. maja tekuće godine.

Slika

Slika

Slika

Slika

SlikaKOMENTARI

 1. glibavi kaže:

  U pravi cas, samo za vas, asfaltiranje na sav glas! Slucajno ili namerno tempirano vreme zavrsetka staze? E zuti, zuti!

 2. Hanibal Lektor kaže:

  Ovo je lepa vest, nadam se ne inspirisana predstojećim izborima nego istinskom željom da se podigne kvalitet života građana. Ako je zaista tako, onda očekujem od nadležnih da nastave sa tom praksom i poprave sve biciklističke staze u gradu, jer su one trenutno u znatno gorem stanju nego pojedini atarski putevi. Stoga nije čudno što biciklisti više koriste trotoare nego biciklističke staze.

 3. Biciklista kaže:

  Oni koji su doneli istorijsku odluku da asfaltiraju stazu,( to je druga etapa, treće faze,u jedanaestoj godini,sprovođenja prvobitnih namera u trećem mandatu pokušavaju da se dopadnu biciklistima) nikada ne voze tom stazom. Njihove limuzine jure kolovozom, ne razmišljaju o polu osovinama i diferencijalima i njima je svejedno da li su kolovozi izorani, ispucakli i nikakvi. Kad bi oni samo jednom mesečno prošli tgim stazama možda bi stavili asfalt i ranije.

 4. mimpi kaže:

  Svi se dali u neko asfaltiranje. Prozivka, Aleja maršala Tita, 51.divizije, Partizanskih baza, Makova sedmica itd. Bar da se asfaltiraju ulice koje nemaju asfalt nego se postojeće samo presvlače. Postoji li malo kreativnosti za predizbornu kampanju? Polako, asfaltiraćete nam sve ulice do lokalnih izbora, šta ćemo onda?
  Sadnja kojekakvog cveća i presvlačenje asfalta – jedine ideje lokalnih političara… Šta onda očekivati kad uzmu mandat?

 5. senka kaže:

  Naravno da stari asfaltirani putevi treba da se rekonstruišu tj da se presvlače novi slojem.Sa time se sprečava da ulice koje su nekada asfaltirane ne postanu ponovo neasfaltirane!
  Kao što nosiš auto na servis ili popravku.

 6. Dex kaže:

  Za grad od 150.000 stanovnika jedna od glavnih vesti na lokalnoj televizijskoj stanici je zavrsetak biciklisticke staze…….boze sacuvaj me od vesti i ,,vele grada,, Subotice

OSTAVITE KOMENTAR