biciklizam: Gabor Kasa ponovo zablistao

Gabor Kasa je učestvovao na drumskoj trci do 23 godina na šampionatu Evrope koja je održana u Ankari u Turskoj. Završio je na odličnoj19 poziciji. Ovaj uspeh je ogroman i zbog činjenice da je na ovoj trci krenulo 1240 takmičara.
Slika
"Sve čestitke Kasi i Zekavici na izvanrednoj i borbenoj vožnji! Biti u prvih 20 u konkurenciji blizu 1240 biciklista koji su startovali, je velika stvar" – komentar je selktora Radiše Čubrića.
Trka se nije ni blizu odvijala prema očekivanju reprezentativca Spartaka, naime, odmah na početku je doživeo pad pa je morao da promeni bicikl zbog iskrivljenih pedala.
Slika
"Zadovoljan sam plasmanom, bilo je veoma naporno, možda bi bilo i bolje da sam imao svoj bicikl. Zahvaljujem se u ime Zekavice i Rajkovića, selektoru Čubriću, koji je u ovu akciju uložio mnogo truda, požrtvovanja i ličnih sredstava, bili smo kod njega u kući dok smo se pripremali, ovde u Ankari je bio i selektor i mehaničar i maser. U ovom uspehu njegova zasluga je je ogromna!"- bio je komentar Kase po završetku trke.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 62 = 71

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: