Bogat vikend za džudiste Radničkog

Džudo klub „Radnički“ iz Subotice učestvovao je na džudo turniru „Branko M. Dragić“ u Kanjiži u subotu dana 21.05.2011.godine i u Republici Mađarskoj u Baji na tradicionalnom džudo turniru „Baja 2011.“ održanom dan posle u nedelju 22.05.2011.godine.

Prvog dana džudo klub „Radnički“ je nastupio sa četiri svoja takmičara zajedno sa bratskim klubom „CBV Stanišić“ u Kanjiži i ostvario u kontinuitetu zapažene rezultate u konkurenciji 320 takmičara iz 32 kluba. U kategoriji poletarki do 40kg Mila Franović je osvojila srebrnu medalju i drugo mesto. U kategoriji mlađih pionira do 38 kg Luka Franović je pobedio u borbi za medalju i osvojio treće mesto. U kategoriji starijih pionirki do 48 kg Helana Kanjo je takođe osvojila treće mesto. U kategoriji do 73kg Nemanja Milovanović je ponovo dominirao i okitio se zlatom osvojivši prvo mesto.

Slika
s leva na pobedničkom postolju u Baji stoje: Helena, Adrijana, Nemanja i Adrian

Drugog dana u Mađarskoj na međunarodnom takmičenju u Baji ponovo su nastupila 4 takmičara iz Džudo kluba „Radnički“ i džudo kluba „CBV Stanišić“ pod vođstvom trenera Dragana Komazeca. Treba naglasitit da je to bio izborni turnir za mađarske takmičare te je to dalo posebnu težinu ovom turniru. Borbe su se odvijale u uzrasnoj kategoriji ’99, ’98 i ’97 godište.

U ženskoj konkurenciji do 48kg Helena Kanjo je osvojila 3mesto i bronzu. Nemanja Milovanović je ponovio rezultat od pedhodnog dana i okitio se ponovo zlatom i peharom za osvojeno prvo mesto. Adrijana Ležajić takmičarka bratskog kluba „CBV Stanišić“ osvojila je prvo mesto a njen klubski kolega Adrian Kuschel u borbi za medalju izborio se za treće mesto.

Galeriju slika sa džudo turnira u Baji možete pogledati ovde

detalj sa takmičenja u Kanjiži – Nemanja Milovanović:KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR