Boris i Zoran: Mirna treba da pobedi

Nakon što su glasovima publike Mirna i Nevena direktno prošle u superfinale u baražu su se našli Boris, Zoran i Sara koji su zatim otpevali još po jednu numeru. Žiri je prvo većao između Borisa i Zorana, te se publika prvo oprostila sa popularnim pumpadžijom. Zatim je na „rupu“ sa Zoranom stala i Sara, a žiri joj je ponovo progledao kroz prste nesigurnost koju je pokazala na sceni, pucanje glasa i slične pevačke propuste.

 

Zaključak je bio da Sara voli kameru i da kamera voli nju, te je ispalo da je to najsnažniji argument za njen prolazak u superfinale.

 

Boris Petrović i Zoran Stanić nisu imali sreće da se nađu među superfinalistima „Prvog glasa Srbije“, ali tvrde da će im ipak najviše od svega nedostajati druženje koje su imali sa ostalim takmičarima. Obojica su saglasna s tim da iduće nedelje pobedu treba da odnese Mirna.

 

Ko vam je favorit?

 

Boris: Sve devojke fantastično pevaju, ali bih voleo da Mirna pobedi. Želim joj da do superfinala pokupi malo Sarine energije i malo Neveninog šarma.

 

Zoran: Ovo je „Prvi glas Srbije“, a najbolji glas je Mirna, koja je pokazala da je odlična u svim žanrovima.KOMENTARI

  1. branislav jakovljevic kaže:

    Veoma sam zadovoljan sa zavrsnicom subotnjeg takmicenja. Pobedila je pravicna raspodela, svakom po zasluzi .Cestitam kandidatima , koji su usli u superfinale.Slazem se sa izjavama Borisa i Zorana da je Mirna dosad pokazala najbolji kvalitet u interpretaciji pesama.Ne slazem se sa zirijem da Mirni ne lezi narodni melos, mislim da joj lezi i to nista gore nego razgolicenim pevaljkama na nasoj estradnoj sceni. Mirna to peva po svom osecaju i svojim glasom i svezinom razbija ustajalost dosadasnjih sablona izvodenja narodne muzike.To Mirna, Ti mozes pevati svaki zanr i zelim da nas u nedelju obradujes prvim mestom.

     

OSTAVITE KOMENTAR