Božićni vašar u Tavankutu, ovaj put i u “5kazanju”

Donji Tavankut se ovih dana uveliko priprema za predstojeći „Božićni vašar“  koji će se održati u subotu sedamnaestog decembra sa početkom u 16 časova. Mesto održavanja ove izložbeno-prodajne manifestacije biće seoski park, između župne  Crkve  „Srce Isusovo“ i centra sela. Sam park je za ovu priliku izvanredno lepo osvetljen sa raznoraznim ukrasnim sijalicama, koje su selu , meštanima i posetiocima poklonjene kao ukras povodom ove manifestacije zahvaljujući angažovanju predsednika skupštine MZ g. Gorana Mihaljevića koji se potrudio da sve bude  kako doliči jednoj ovakvoj manifestaciji. Kod debelog u salonu 005

U samom programu  učešće su uzeli: OŠ „Matija Gubec“ iz Tavankuta koja će sa svojim đacima izvesti predstavu na za to postavljenoj bini, BKC „Tavankut“ te tamburaši Tavankućanina Srđana Križanovića koji će biti zaduženi za dobar štimung.

Očekuje se velik priliv posetilaca i oko četrdeset izlagača raznih proizvoda. Osim posetilaca koji se zapute put Tavankuta, među kojima su gosti iz Turije i mnogih drugih mesta iz zemlje i inostranstva, sve navedeno će moći da se vidi putem malih ekrana i to u emisiji  „5kazanje“ čiji autor i voditelj čuveni Bora Otić već boravi u Tavankutu.

Emisija će premijerno biti prikazana tridesetog decembra u 22:00 na kanalu RTV1.

Boro Otic 002

Kod debelog u salonu 007KOMENTARI

  1. Saša Lazić kaže:

    ..bravo Gogo..čestitam vam na ovome što ste pripremili…

  2. Vera kaže:

    Bravo Gorane!!!I nama treba neko takav!!!

  3. Trapist kaže:

    Sve je ovo lipo……..nego hoćel biti besplatne rakije?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 41 = 47