Božović: Subotica je „brdovita“

„Biće teško protiv Spartaka, čuvali su se za naš meč. Subotica je ‘brdovita’, biće loš teren i rival će dati od sebe da nas pobedi, uostalom kao i ostali iz lige. Što više pobeđujemo, veća je verovatnoća da kiksnemo. Trudićemo se da napravimo rekord, iako ga ne jurimo“, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadion „Rajko Mitić“.

Božović je dodao da ne brine za trijumf svog tima, ukoliko bude igrao kao do sada.

„Nadam se da ćemo uspeti da završimo jesenji deo prvenstva na prvom mestu. Posle toga pokušaćemo da dovedemo još dva ili tri pojačanja. Ne možemo uvek lepo i lepršavo da igramo, ali u Srbiji tereni nisu baš najbolji“.

Stadion-Subotica-noc-8

On je priznao da je na slatkim mukama u defanzivi jer za dva mesta konkurišu Luković, Jovanović i Pavićević.

„Za poziciju štopera konkurišu sva trojica, ko će igrati videćemo“, dodaje crnogorski trener.

Božović je početkom ove nedelje omogućio Luki Joviću da bude sa omladinskom reprezentacijom Srbije, uprkos važnom meču sa Spartakom.

„Računamo na Jovića, on je naš igrač i biće u sastavu za Suboticu. Mislim da je reprezentacija Srbije važnija i od Crvene zvezde i Partizana, što je praksa svuda u svetu. Lično sam izašao u susret, on je naš igrač i voleo bih da ostane još tri godine u Zvezdi i sa njom nešto napravi, a ne da ode premlad u inostranstvo. Bez obzira na priče o procentima“, kaže Božović.

Utakmica 12. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde biće odigrana u subotu, 3. oktobra od 15 časova.

 

TanjugKOMENTARI

 1. adkersu kaže:

  Pre nego što nas izbace iz lige ili drastično kazne, u ime svih navijača molim igrače Spartaka da budu dostojanstveni i sportski pošteno odigraju ovu utakmicu bez obzira na „okolnosti“, jer će tako prvenstveno sačuvati svoj obraz. A očekivani ishod utakmice je pobeda Zvezde (svejedo igrom ili „igrom“- ovo drugo se već dešavalo ne samo protiv Spartaka),nije uzalud to naj-klub srBskog fudbala (od osvojenih trofeja pa do brojnih pizdarija). A inače , prezime Božović subotičani pamte sa posebnim emocijama i nezaboravnim sećanjem na lik i delo dotičnog…
  P.S. : Poruka „pozorišne publike“ sa zapada važi i dalje – uprava i trener (šef stručnog štaba – koja definicija jbt!) – marš iz Spartaka i Subotice!

 2. Rastafarijanac kaže:

  E pa tek sada mi je jasno zašto u subotici ima toliko onih što su „sišli sa brda“

 3. Rastafararijanac kaže:

  Mea culpa!

  Subotica se piše sa velikim, ogromnim slovom S: Subotica

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: