Bravo majstore

Junak naše olimpijske ekspedicije vratio se u svoj grad. Ne samo da je osvojio najsjajnije odličje, već mu je to pošlo za rukom u najvažnijem momentu, kada je cela nacija počela da očajava i pita se da li ćemo imati i jednu medalju. Njegov grad ga dočekuje kako dolikuje.

stefanek

Zahvaljujem se treneru, Rvačkom klubu „Spartak“ i gradu Subotici na podršci koju su mi pružili“, rekao je „zlatni olimpijac“ Davor Štefanek.

Njegov trener Sreten Damjanović zadovoljan je što ga je učenik ne samo dostigao već i prevazišao.

„Veoma mi je drago što je Davor, osvajanjem ove medalje, uspeo da me prevaziđe. Do sad sam ja bio među onima sa najboljim rezultatima, a on je, dok je još bio „klinac“, stalno govorio da želi da me prevaziđe. Sada je i uspeo u tome“, rekao je Sreten Damjanović, trener RK „Spartak“ i lični trener Davora Šrefaneka.

Davor Štefanek će se u subotu, u 20 časova, sa balkona Gradske kuće u Subotici, obratiti sugrađanima za koje se očekuje da će doći u velikom broju kako bi pokazali koliko su ponosni na njegov uspeh, a slaviće se uz pesme Dušana Svilara.

Na Dan grada, 1. septembra, na „Olimpijsku česmu“ u Subotici biće postavljena i pločica sa imenom Davora Štefaneka, osvajača zlatne medalje u rvanju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru.KOMENTARI

  1. JEDAN JEDINI kaže:

    Nadam se da ce i Kaliniceva ploca biti postavljena na Olimpisku cesmu.

  2. SUBOTIČANKA kaže:

    Zar grad nije imao neku inventivniju rečenicu, od ove mangupske, kojom jednog sportistu promoviše u majstora?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 31 = 36

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: