Budžet povećan za 218 miliona dinara

Na sednici gradskog veća usvojena je odluka o rebalansu budžeta za 2011.godinu i biće poslata odbornicima na sledećoj skupštini na usvajanje.Na osnovu predloženih izmena obim budžeta se povećava za 218 miliona dinara, stim da od toga 75 miliona je novac koji nije potrošen prošle godine, a 132 miliona dinara odnosi se na plaćanje zakupa, rekla je šefica odeljenja za finansije Dubravka Rodić. Dalje objašnjava da su investitori veoma zainteresovani za građevinsko zemljište, tako će i to biti dodatni priliv novca.
Članovi veća su usvoji i predlog izmene plana detaljne regulacije koji se odnosi na nekoliko mesnih zajednica, a tiče se obdaništa "Kolibri" koje se neće rušiti zarad gradnje garaže.
Usvojen je predlog o formiranju gradskog štaba za elementarne nepogode, kao i konačni izgled uniforme i vozila buduće komunalne policije.
Pored toga, gradsko veće je dalo saglasnost Ministarstvu poljoprivrede za prenos prava na korišćenje gradskog zemljišta kod Y kraka.To zemljište pripada državi, ali ga grad koristi i sada je vratilo pravo korišćenja.KOMENTARI

 1. Knjigovođa kaže:

  I pitanje je : koliki je gradski budžet za ovu godinu posle tog povećanja?
  Odakle tih novih 218 miliona je obezbedjeno ?
  Lena piše da je 75 miliona preneto iz prošle godine, a 135 miliona obezbedjeno iz zakupa.
  Da li je to zakup tako dobro išao pa se pojavilo 135 miliona, valjda je to neko objasnio.
  Kako je preneto samo 75 miliona iz prošle godine kad se gradonačelnik po novinama hvali da je bio mnogo štedljiv i prošle godine uštedeo je 243 milijona. Ako je uštedep znači da ostalo je i ne može nestati nego se mora ponovo staviti u budžet.
  kako to se budžet može povećavati kada poslanici su usvojili zakon o tome koliko se može ove godine povećavati.
  Ako lena radi taj buđet molim da se da objašnjenje kako ste napravili više od 200 miliona.
  Posebno molim da se objasni gde ide toliko novac.

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 7 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: