Bugarski šleper napravio novi zastoj

8,35 h

Svi putnici blokirani u snežnim nanosima na autoputu kod Feketića evakuisani su tokom noći, ali je jedan bugarski šleper, i pored zabrane, ušao na lokalni put Bačka Topola-Subotica, prevrnuo se i napravio zastoj usled čega je oko 100 vozila bilo zarobljeno, rečeno je jutros Tanjugu u Sektoru MUP-a za vanredne situacije.

VOJNICI

Načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić rekao je da je oko 40 vozila ostalo na autoputu Novi Sad-Subotica kod Feketića i da se radi na tome da danas budu deblokirana sva vozila.

 

Bugarski šleper se prevrnuo sinoć u kasnim satima na putu M22 Bačka Topola – Subotica i napravio zastoj i u koloni je još 50-ak vozila.

Jedan broj putnika je evakuisan, a zbrinuti se i oni koji nisu želeli da napuste vozila, rekao je Nikolić Tanjugu.

 

Nikolić je rekao da se na putu M22 očekuje teška mehanizacija koja će skloniti šleper s puta kako bi zarobljeni mogli da nastave put.

 

VOJNICI

Nikolić je rekao da kod Feketića ima još 40 blokiranih vozila.

"Plan za danas je da osposobi put Novi Sad – Subotica i put M22 koji je paralelan s njim i da se situacija prati u Vojvodini", rekao je Nikolić.

 

Prema njegovim rečima, treba izdržati još danas jer se za sutra očekuje slabljenje vetra i on je apelovao na vozače i danas da ne kreću na put.

On je rekao da je juče bilo slučajeva da su neki odbili da budu evakuisani, da su ljudi brinuli o svojim vozilima, a posebno o kamionima gde ima vredne robe.

 KOMENTARI

 1. evgenije kaže:

  e ovaj Bugarin bi mi platio svaki litar nafte utrošen na "peglanje" njegovog idiotizma!!!

   

 2. Anonimni kaže:

  i treba da brinu,ovo je drzava Srbija u kojoj nista nije sigurno i niko nece stati iza tog sofera koi je odgovoran za robu koju prevozi… Nazalost 🙁

 3. pravdoljub kaže:

  Rece gospodin Vucic, da je rasporedio strazu kako se nebi zadavale dodatne glavobolje. I bas tada nekako upade sleper sa sve robom nefdse izmedju zandarmerije i vojske. NISU krivi momci, nego ovaj politicar koji gura nos gde mu nije mesto..

   

OSTAVITE KOMENTAR