Bušenje i opremanje dva bunara u Subotici počinju u oktobru

Konzorcijum koji predvodi GEO Inženjering BGP iz Beograda u julu je dobio posao izgradnje dva bunara, a sve u okviru Projekta za unapređenje vodnih sistema grada Subotice – faza IV.

Vrednost radova na bušenju i opremanju dva bunara na drugom centralnom Vodozahvatu iznosi 329.593,19 EUR, objavljeno je na sajtu Grada Subotice.

voda

Radovi bi trebalo da počnu u oktobru ove godine i da se okončaju u roku od šest meseci. Realizacija ovog projekta će omogućiti povećanje kapaciteta vodosnabdevanja grada za 8% u odnosu na dosadašnje, i predstavljaće značajnu podršku u obezbeđivanju dovoljnih količina vode za, pre svega, Novi grad, Mali i Veliki Radanovac i Palić.

Zajedničko ogromno iskustvo preduzeća GEO Inžinjering BGP, kao nosioca konzorcijuma, i firmi VIKUV Cegled (Mađarska) i Real impex sa Palića (članovi konzorcijuma), daje garanciju da će radove na bušenju, opremanju i povezivanju dva bunara na Vodozahvatu II, na kojima će biti angažovani, izvesti maksimalno profesionalno i u skladu sa pravilima struke, navedeno je na sajtu.KOMENTARI

  1. bilmaz kaže:

    A kad ce voda na Makovu Sedmicu?!?!?!?!

OSTAVITE KOMENTAR

86 + = 89

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: