Čeda : Nisam vlasnik Fidelinke

U Subotici, na koktelu povodom završetka poslovne godine kompanije “Agroposlovi”, koju vodi supruga Čede Jovanovića Jelena Jovanović, lider LDP je kazao novinarima da nema nikakvu funkciju u kompaniji koja je pre više od godinu dana zakupila određene segmente mlinske kompanije “Fidelinka” u stečaju, uz pravo korišćenja brenda, već da je njegova obaveza da “beskrajno podrži svoju suprugu” Jelenu, koja je direktor kompanije “Agroposlovi”.

 

 

“Ja večeras podržavam ne samo moju suprugu i njene poslovne napore, već i sve divne ljude koji su ponovo pokrenuli jedan od simbola Subotice i Vojvodine. Način na koji smo mi ušli u ‘Fidelinku’, pokrenuli je i počeli da radimo na zadovoljstvo i nas i zaposlenih i šire zajednice, nešto je što može da bude svima za primer”, rekao je Čedomir Jovanović.

 

Upitan da prokomentariše navode tabloida da je on vlasnik ‘Fidelinke’, kao i pitanje pojedinih političkih stranaka odakle mu novac za kupovinu ovog preduzeća, on je odgovorio da “Fidelinka” nije kupljena, već da su njeni pojedini segmenti zakupljeni.

 

 

Jovanović je precizirao da se rata za zakup “Fidelinke” plaća od poslovanja, a da je proizvodnja pokrenuta kreditima kod poslovnih banaka pod komercijalnim uslovima.

 

 

On je naveo da su “Agroposlovi” društveno odgovorna kompanija koja se uključila u “Bitku za bebe” kroz pomoć odeljenju neonatologije Opšte bolnice Subotica, da podržava rad Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin” u Subotici, Doma za nezbrinutu decu “Kolevka” u Subotici i Vaterpolo klub “Crvena Zvezda”, naglasivši da mu je sve to važnije “od gluposti kakvih je prepuna naša politika”.

 

“Iza tih gluposti stoje oni koji su uništili ovu zemlju. Možeš da skineš bedž, ali ne možeš da izbrišeš 20 godina ludila na koje si nas osudio”, zaključio je Jovanović.

 

TanjugKOMENTARI

 1. bivsi s. kaže:

  Lepo mazanje ociju 🙂

   

 2. janko kaže:

  gde su 3000 hiljade koje si obecao i preko kojih si prosao opstinske?

 3. Double P kaže:

  Doci ce i po vas Gestap… khm hkm …Vucic !

 4. moca kaže:

  Nisam ljubitelj Čede ali nemam ništa protiv da iz groba podigne Fidelinku. 

  I opet umesto da se bavimo onima koji su je doveli do bankrota, mi se bavimo onima koji je vraćaju u život. 

 5. vip kaže:

  Moco fidelinka je propala odavno,nece on nista pokrenuti.Ono sto je njegova zena pokrenula,pre meces dana je propalo i zatvaraju.

 6. Klempur kaže:

  Eto, lako je biti pametan (i bogat) kad se čovek dobro oženi…    :mrgreen:

 7. csangli kaže:

  zasto svi politicari haraju po vojvodini  aq sta je sa juznom srbijom bas zele totalno unistiti VOJVODINU

   

 8. :) kaže:

                         MA DAJ NE SE..,ŠMRK

 9. mislilac kaže:

  Da li je i Većnica zakupljena i pod kojim uslovima? Da li postoji pravilnik, protokol i cenovnik o korišćenju velike sale, ili je dovoljno biti partijski podoban? 

OSTAVITE KOMENTAR