Čekajući investitora

Đaci krenuše u školu, prođe leto, uđosmo u deveti mesec a sugrađani još uvek isčekuju konfereciju za novinare na kojoj će se ozvaničiti ime investitora koji će pokrenuti točak razvoja turizma na Paliću. U međuvremenu se svremena na vreme čuje poneka izjava zvaničnika kojom se nagoveštava pozitivan ishod. Kako to u narodu obično biva, gradskim šorovima provejavaju razna ime investitora iz različitih zemalja širom Evrope ali i Amerike.

.

Čekajući investitora, Palić korak po korak, sredstvima Ministarstva ekonomije, polagano gradi ono što će budućem gazdi svakako zatrebati. DTD je postavila kanalizaciju koja će voditi do planiranog akva parka na Muškom štrandu, a preostaje još da se razrovana ulica kraj fudbalskih terena i hotela „Sport“ preasfaltira. KOMENTARI

 1. Nemsho kaže:

  A šta je pisac time hteo da kaže?

 2. Duqi kaže:

  Čekajući Godoa…

 3. mislilac kaže:

  Vidim da se zna da je DTD postavila kanalizaciju koja će voditi od planiranog akva parka na Muškom štrandu. Interesuje me da li se zna gde ce ta kanalizacija da se zavrsava.
  Po dosadasnjim iskustvima ta „sitnica“ nije bitna. Verujem da ce kanalom otpadne vode zavrsiti u jezeru Ludas. Mozda bi i o tome gradski oci trebali da brinu!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 74 = 84

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: