Čekajući reflektore

Kako može biti da semafor na „Bačkoj“ bude bolji nego na Gradskom stadionu ? Ima to svojih razloga. Ako nije iz istog džepa, nije to pitanje ko je veći, već ko šta može sebi da priušti. Na kraju krajeva, instalacija je pola posla a ako dođu bolji dani, ovaj semafor uvek može da ode na Mali stadion. Hokej se svakako igra na periode.

Kao što je subotički fudbalski superligaš poslednji dobio semafor, tako će biti i sa reflektorima. Kod mnogih prijatelja Spartaka postoji zebnja da li će sve biti urađeno kako treba, zato pomno prate svaku vest o izgradnji. Činjenica da su neka rešenja iznuđena zbog uštede, ne mora da znači da će se štediti i na kvalitetu radova i materijala. Pored osvetljenja na stadionu, progledaće i park koji ga okružuje. To je poslednje mesto u gradu koje noći provodi zamračeno , stoga, i da nema fudbala, u ovu mračnu zonu treba uvesti „lektriku“ kako je to već učinjeno i u najmanjim sokacima.

Stadion nisu samo tribine – to zaboravlaju oni koji nisu naklonjeni fudbalu. I da njih nema, svaki grad koji drži do sporta, mora imati sportski centar sa valjanim travnjakom, tartan stazom, prostorijama i opremom, u šta spada i osvetljenje.

Još malo: 

reflektori (1)

reflektori (3)

reflektori (2)

reflektori



KOMENTARI

  1. Napred plavi kaže:

    Izledaće fenomenalno,onako baš svetski…Još kad bi naš Špartak zaigrao bolje pa da dođe lep broj sugrađana,makar samo da se popuni ono malo plastičnih stolica što su se nakanili da pomeću,nema tamo više od 4-5000(možda sam i puno kazo).To nije ništa,nekada je to bio normalan broj na drugoligaškim utakmicama u onoj velikoj državi.-Vidimo se derani pod svetlima naših novih reflektora koji će zasijati za veliku Zvezdu i onda tek tamo oko prvomajskih praznika!!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 51 = 60