Cela priča od penala

Izašao je Spartak na megdan Donjem Sremu bez nekoliko standardnih prvotimaca i zaglavljen u sredini tabele pa tako posle dužeg vremena bez uobičajenih ambicija vezanih za vrh tabele ili bekstvo iz opasne zone.

Videlo se to u igri Subotičana. Mlako u napadu i slabo u sredini terena. Sremci su imali igru u većem delu utakmice ali nisu bili dovoljno spretni da to materijalizuju.

 

Spartak je poveo u 10. minutu. Despotovića je srušio golman iz Pećinaca u 16 metara, sudija je pokazao na kreč a isti igrač je izveo kazneni udarac.

Do 85. minuta je izgledalo da će se Plavi provući sa ovim rezultatom ali ko od penala živi – od penala i strada. Tada Aleksić ruši Damjanovića u svom šesnaestercu i isti igrač poravnava rezultat.

 

Spartak – Donji Srem 1 : 1

 

 

 

 

 

 

 

 KOMENTARI

 1. :-( kaže:

  I onda se pitaju zašto je loša posećenost….

   

 2. PANTA kaže:

  Što se bliži kraj prvenstva u ovoj našoj  JADNOJ  SUPER LIGI  počinju se nameštati rezultati i poklanjati bodovi , a najviše  svaki svome pomaže da se spasi ispadanja.iz ove  ćuvene  naše  JELEN  LIGE.

 3. mikri kaže:

  @:-(

  klub se voli i kad je u vrhu i kad ispada iz lige i kad igra lose i kad igra dobro..a ti sa takvim razmisljanjem se pridruzi toj skupini koja ga voli i dolazi na utakmice samo kad je ‘fancy biti in’ 

   

 4. sutram kaže:

  Koliko para, toliko muzike.

OSTAVITE KOMENTAR