Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Subotički Gerontološki centar dobio je od Ministarstva rada i socijalne politike 40 miliona dinara za izgradnju prvog Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Srbiji.

.

Centar će biti izgrađen u blizini Gerontološkog centra, a prostiraće se na površini od 650 kvadratnih metara, na kojoj će pacijenti moći da dobiju sve neophodne usluge na jednom mestu.

.

Gerontološki centar je takođe od Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo i socijalnu politiku dobio milion dinara kako bi mogao da nabavi najsavremenije opreme za medicinsku rehabilitaciju. Kako je najavljeno, centar bi trebalo da bude dovršen do sredine naredne godine, dok će osoblje centra biti obučeno za rad u ovoj novoj zdravstvenoj ustanovi u saradnji sa segedinskom Neurološkom klinikom.

.

Izvor: DanasKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Super, zaista. Ali opet mi nije jasno, PLATO Dr. Zorana Đinđića 50 miliona, dve-tri godine i još nije ni gotov, a centar za rehabilitaciju 650 kvadrata 40 miliona i godinu dana za izgradnju. Pa ko je ovde lud………

 2. Anonimni kaže:

  Ni ovaj centar ne kosta 40 miliona.

 3. dasHHa kaže:

  Skrecem paznju da je grad trebao otkupiti nedovrseni centar za rehabilitaciju u ulici Edvarda Kardelja gde je godinama ruglo zbog zapocete gradjevine koja nicemu ne sluzi.Grad bi na takav nacin ubio dve muve jednim udarcem,daleko manje od 40 mil.dinara potrosio na otkup zemljista,objekta i njegov dovrsetak kao i na uredjenje ovog dela grada koji je kapija na putu iz EU u Srbiju.

 4. jasmina kaže:

  Al’ se Gosn. Ivanisevic dao u ‘investicije’ pred izbore.  😉

 5. ivan kaže:

  Ljudi pa oni sada cuvaju guze ako drugi dodju na vlast mozda ce ga pitati gde su NOVCI ?

 6. Anonimni kaže:

  Tek je postao gradonacelnik a vec lupeta.

OSTAVITE KOMENTAR

67 + = 73

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: