“Cenzar” u Prvomajskoj 18

U Prvomajskoj ulici, trenutno se podiže novi stambeno-poslovni objekat.

 

Investitor: Cenzar, Subotica
Obejkat: P+5
Lokacija: Subotica, Prvomajska 18

Objekat kopmanije „Cenzar“ je namenjen stanovanju i u manjem obimu poslovanju. Gabaritno, ali i izgledom, objekat će biti u potpunosti u skladu sa susednim objektom koji je ova kompanija izgradila pre dve godine.

 

U prizemlju objekta sa dvorišne strane su smeštene garaže povezane liftom i stepeništem sa svim etažama. U dvorištu koje je obezbeđeno samo za stanare nalaze se parking mesta. U prizemlju sa ulične strane smešteni su lokali i ulazi u objekat.

 

Konstruktivni sistem objekta je armiranobetonski skelet. Spoljašnji zidovi su klasični od opeke sa termoizolacijom u vidu sendvič zida debljine 45 cm. Spoljašnja stolarija je PVC dok su portali na lokalima od aluminijumskih profila. Ulazna vrata u stanove su sa sigurnosnim bravama, na podovima je  “klasičan” parket, u kuhinjama i kupatilima je keramika.KOMENTARI

 1. dasHHa kaže:

  Lepe su ove armirano-betonske bandere.Vlasnici stanova na trecem spratu ce imati dodatnu rasvetu i besplatan strik za susenje vesa.

 2. dasHHa kaže:

  Nije mi jasno zasto investitori pre gradnje ne stisnu gradonacelnika da intervenise u ED Subotica i da se naponski vodovi uzemlje.

   

   

 3. nesvrstan kaže:

  Gradonačelnik, da je sposoban, bi mogao sam da naloži određenim službama da se ceo grad ravnomerno “sređuje”, a ne kao sad da dođemo u situaciju da direkcija za izgradnju ima toliko viška para da ne zna šta će sa njima pa će graditi trenutno nepotrebna nova autobuska stajališta, a u centru grada nam još uvek žice vise iznad glave i kamion za čišćenje snega prođe samo jednom u dve nedelje!!!

  Mislim nemo` se ljutite, al` nije isto platu zaraditi i platu uzeti!  
  😡

 4. dasHHa kaže:

  Jako sam ogorcen i vec mi je muka od svega sta nam se dogadja.Neda se meni vise negativno kritikovat ali kako kad nema ni jedne sitnice u godinu dana da mogu pohvalit.Sve su rasturili i procerdali!!!

OSTAVITE KOMENTAR