Ceo grad sutra bez grejanja

JKP “Subotička toplana” obaveštava korisnike usluge daljinskog grejanja da će u četvrtak 29. oktobra doći do celodnevnog prekida proizvodnje i isporuke toplotne energije, odnosno od  7.30 do 22 časa. Normalizacija grejanja očekuje se u petak u jutarnjim časovima.  Do prekida isporuke toplotne energije će doći zbog prekida isporuke prirodnog gasa zbog radova na glavnoj merno regulacionoj stanici.

TV Subotica


KOMENTARI

 1. Zoran kaže:

  Sramota!

 2. Gile kaže:

  Ko je direktor, cudi me da uopste i imamo grejanje!

 3. (ba)laban kaže:

  Nepismena ineobrazovana politička goveda koja su nameštena na rukovodeće pozicije u svim Javnim preduzećima, pa i u Toplani, pokazuju svoje pravo lice NESPOSOBNOSTI i NEZNANJA.

  Radovi u sred sezone? Pričajte to nekom drugom, odnosno pričajte između sebe, jer ste međusobno na istom intelektualnom nivou. Moj predlog je da pozovete i Bakića za savetnika.

 4. Lale kaže:

  Sta ste do sada radili? Zasto ste cekali kraj oktobra?

 5. (ba)laban kaže:

  Umalo da zaboravim… a šta je sa onom stavkom POGONSKA SPREMNOST, koju plaćamo tokom cele godine? Dođe sezona, a oni nespremni sve sa pogonima. Dobro je da i postojimo uopšte sa gomilom sega-mega dripaca.

 6. Pepi kaže:

  Trebali ste sacekat kad padne sneg ili da bude debelog minusa !!!! Koji debili !!! Ovo samo u Srbiji !!!!

 7. Bosnjaku p. kaže:

  Jos cekam socijalnu pomoc jos mi i ovo treba da se smrznem sutra

 8. Djoka iz potoka kaže:

  Kako vas nije sramota,ceo dan bez struje,dali se pitate dali ima male dece,beba, starijih ljudi, pu olosi raspali

 9. Trovach kaže:

  ‘Ajde sto cemo mi koji koristimo gas ostati bez istog, ali bi toplana morala imati rezervu mazuta za ovakve slucajeve. Sreca, pa je dosta toplo, ali bi trebalo ovu bagru na vlasti isterati na trg samo u gacama da malo osete kako je to kada je hladno.

 10. Medicinar kaže:

  Šta se bre nervirate i žestite se…Vlast sa Vučićem i Konom na čelu više razmišlja o uvođenju vanrednog stanja ,zatvaranje granica ,nasilno testiranje građana i nošenje maski da bi zadovoljili svoje bolesne hirove i da podjarme građane Srbije ,umesto da vodi računa o ekonomiji. Pošto im ekonomija ne ide ,moraju se ponovo angažirati na sprečavanju slobode kretanja građana, Plaše se oni poput ostalih ‘liberalno levičarskih’ vladara u europi kojima gori tlo pod nogama i strahuju de će ih narod oterati i smeniti sa tih pozicija…A najviše se boje odgovornosti za izgubljenih radnih mesta ,prihoda ,propadanje ekonomije ,uništavanje medicinskih ustanova ,neulaganje u zdravstvo ,koristeći Covida da ne moraju lečiti građane od ostalih bolesti za koje su postajali lekovi , za nestanak sredstava koje su građani uplačivali za zrastveno osiguranje ,itd ,itd.
  Ali smo mesecima bili svedoci kako se Vučić hvali koliko oružja imamo ,da smo najmodernija vojska u Europi ,koliko novaca trošimo na naoruženje i na vojsku.
  Za bezvredno oružje su bili novci za lečenje od običnih bolesti nije bilo , Namamo medicinsko osoblje ….Zašto ih nemamao…? Ko će lečiti te ljude koji sada sede u svojim stanovima bez grejanja ,a sutra možda zbog vanrednog stanja…???

 11. Anonimni kaže:

  Problem je što je Elektrodistribucija takođe najavila isključenja za taj dan. Kako ćemo se grejati ako ne bude ni gasnog/centralnog grejanja, ni struje?

 12. Auuuuu sutra --30 . kaže:

  Koji glupsoni i komentari.
  Nije da nrmozese malo strtiti
  Nije zima -30.

 13. Vladimir kaže:

  Gde je ovde zaštita potrošača? Sad trebaju da se pucaju penali. Ceo mesec da se grejemo za džaba! Molim lepo, pa nas vi j…te i dalje!

OSTAVITE KOMENTAR