Čestitamo Sanja!

Četvrti set je u toku, pri rezultatu 18:19 za Srbiju, vitka igračica sa brojem 3 na leđima sa trećeg metra smečuje pravo u teren Nemica za rezultat 18:20. Preokret je na pomolu!

 

Poslednjih decenija smo retko kad imali prilike da gledamo pohod nekog iz Subotice na neku od medalju u bilo kom popularnom kolektivnom sportu. Velika takmičenja u fudbalu, košarci, odbojci, vartepolu, rukometu itd… su obavezno prolazila bez naših sugrađana a donekle je tu tradiciju svojevremeno razbijao Đula Mešter.

foto: blic

Sanja Malgurski je u tome uspela. Nakon sjajnih partija na Gran priju u Kini i osvojene bronzane medalje, Sanja je sa odbojkaškom reprezentacijom učinila korak više i u Beogradu na Evropskom prvenstu večeras osvojila medalju i to onu najsjajniju – zlatnu. Zlato ali i sjajne igre Malagurski su potvrđuju da je nova zvezda rođena.

 

Plasmanom u finale, odbojkašice su se dokopale Svetskog kupa. Na tom takmičenju, koje će biti održano za manje od dva meseca, izabranice Zorana Terzića će se boriti za olimpijsku vizu za London naredne godine, pa se tako otvaraju vrata da Malagurski postane i prestavnik našeg grada na najznačajnijem sportskom takmičenju na svetu. Nadamo se ne i jedini.

 

Srodne vesti:Sjajna Sanja u nacionalnom dresuKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Prozivka po običaju slavi uz vatromet!

 2. B kaže:

  Bravo devojke , bravo Sanja tako se bori za svaku loptu!! Sampionke!!!

 3. ZLATKO kaže:

  Bravo devojke tako se bori za svoju zemlju.

 4. mrle kaže:

  Bravo svaka čast 🙂

 5. Anonimni kaže:

  Bravo Sanja bravo odbojkasice!!! divno vece uz vas

 6. djomla kaže:

  Slike sa danasnje utakmice. Foto Mondo i Blick


OSTAVITE KOMENTAR

37 + = 42

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: