Četiri godine za pokušaj ubistva

Vedran Lazarević (21) je oglašen krivim zbog krivičnog dela pokušaja ubistva nad Miladinom Krstićem (29). Krivim ga je oglasilo Veliko veće Višeg suda u Subotici i osudilo ga na četiri godine zatvora. Presuda je prvostepena i nepravosnažna. Lazarević napao je poznatog subotičkog košarkaša Spartaka u centru grada u noći 14. februara prošle godine.KOMENTARI

  1. Lansky kaže:

    U ovakvim slučajevima je dug put do pravosnažne presude pa onda i do izvršenja kazne.Procedura se razvlači godinama a javnost se više ne bavi time i nikad ne saznamo da li je izvršena sankcija a ako jeste koliko je STVARNO odležao.Javnost bi morala da ima uvid u te detalje a ne da saznamo,kao za Jerkovića,da mu je kazna odavno pravosnažna ali da nije na prijavljenoj adresi.U aferi braća Šarić,priveden je na razgovor ali se niko nije usudio da ga podseti gde treba da se javi na izdržavanje.
    Pre deset godina je par njih sa besnim kolima ubila momka kod SUPa.Kao i ovaj Lazarević,ne da nisu pritvoreni nego su već narednih dana pravili incidente po gradu.Niko više odavno ne pominje da li je pravda zadovoljena.Građani imaju pravo da znaju kada je BESAN PAS na slobodi.Imaju pravo da znaju kako izgleda ako žele da ga izbegavaju.

OSTAVITE KOMENTAR

80 + = 83

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: