Četvorica otužena za prebijanje nasmrt

Okrivljeni Stefan Loče, Mario Bašić Palković, Marko Pavković i Ognjen Pavlović se terete za krivično delo teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju. Višti sud u Subotici potvrdio je u utorak optužnicu protiv ove četvorice mladića iz Subotice, koji su sredinom januara nasmrt pretukli Zoltana Bukovca (55).

hro-bukovac_620x0

– Pošto je optužnica pravnosnažno potvrđena i predmet dat u rad sudiji, posle održavanja pripremnog ročišta, biće zakazan glavni pretres. Time počinje suđenje ovoj četvorici okrivljenih – objašnjavaju u Višem sudu.

Podsetimo, Zoltan Bukovac je, ni kriv ni dužan, dok je čekao suprugu Valeriju da se vrati sa posla, pretučen sa kućnom pragu 13. januara. Jureći drugog čoveka, koji je uleteo u kapiju Bukovca i zaključao vrata, razjareni mladići pretukli su nesrećnog čoveka i naneli mu teške povrede glave, kičme, rebara… Lekari u Novom Sadu i Subotici učinili su sve da ga spasu, ali je, nažalost, posle tri nedelje podlegao povredama.

VALERIJA: BILO JE VIŠE BATINAŠA

Udovica Valerija, koja je kobne noći zatekla Zoltana u krvi, kaže da se istražni postupak, koji traje sedam i po meseci, otegao.

– Ovo je za mene prava agonija, kojoj se ne vidi kraj. Suđenje počinje za četvoricu, ali sam sigurna da je u prebijanju mog supruga učestvovalo još osoba – priča žena, koja je posle muževljeve smrti ostala bez ikakvih primanja. – Kako mi je samo ja znam, ali moram da budem jaka. Moram da istrajem da svi koji su krivi budu i izvedeni pred lice pravde.

 

Večernje novosti

 KOMENTARI

 1. Cicko kaže:

  Hoćete i sada da sudite napadačima po nacionalnoj osnovi, kao što činite kada su u pitanju Romi ili migranti?

 2. Silvia kaže:

  Da su romi razapeli bi ih i po novinama i na ulici jer je mrznja prema romima uzasno velika. A ovako oni su samo “optuzeni” znaci moguce je da nece biti kaznjeni… Strasno.

 3. X-MEN kaže:

  Sivlija izgleda da si ti 1 ne pismena ciganka , čim su ” optuženi ” znači da će biti i osuđeni , što znači i kažnjeni, i naravno sa ciganima i treba biti strog jel oni neće da se povinuju i kontrolišu imaju svoje čergarske zakone, zato ćuti i prodavaj papriku na pijaci.

 4. Anonimni kaže:

  Lik koji piše “ne pismen” i “prodavaj” naziva nekog nepismenim. O tempora, o mores!

 5. zorandjala kaže:

  Cekao suprugu da dodje sa posla.Ostala bez primanja.Dali je to ona dobila otkaz zato sto joj je muz ubijen?A optuzene ako se dokaze krivica odmah ustrojiti pa tek onda u zatvor .da se ovakva pogan nesiri.

 6. Ogorcena kaže:

  Iz vrlo pouzdanih izvora znam da je toj istoj ovde okarakterisanoj “ozaloscenoj supruzi” stalo samo do novca. Jurila je i coveka koji je trebao da primi ove batine i pretila mu da zeli svoj iznos. O muzu nije brinula ni najmanje kad je bio ziv. SAMO ZELI NOVAC! A kazna svakako za oduzet zivot nastradalog coveka, ali nemojmo zaliti neku kalasturu koja kroz svu ovu muku gleda kako da iskamci novac!

 7. punisher kaže:

  30 godina po glavi i da izdrzavaju zenu do kraja zivota

OSTAVITE KOMENTAR