Čišćenje 13 km obale jezera

Preduzeće Park Palić će povodom svetskog Dana zaštite životne sredine organizovati akciju čićenja 13 km obale jezera Palić.

palic smece

 

Akcija će se organizovati u subotu 7. juna 2014. godine sa početkom u8 časova. U akciji će pored doo Park Palića učestvovati i sportska udruženja i klubovi sa teritorije Subotice i Palića.

 

Sve organizacije ili pojednici koji su zainteresovani da se priključe akciji dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 024/602-780.KOMENTARI

 1. V kaže:

  Yesss, konacno se malo cisti jezero. Samo ne znam zato su cekali Dan zastite zivotne sredine, slicne akcije mogle bi cesce da se organizuju. Taman idem kuci za vikend, pa mozda se pridruzim.

 2. pauk kaže:

  Posetih recicu koja protice izmedju St.Zednika i Djurdjina, takozvani ''do''. Strasno kako je to uraslo, neodrzavano, mirise na kanalizaciju,uginule ovde leze na ulazu puta..Nemam komentar.

 3. kix kaže:

  dobra ideja!

 4. bac-vranje kaže:

  @ pauk

  pa prosle godine su ljudi iz DTD-a cistili 'do' koliko se secam kad sam isao na njivu , bar onaj deo od pruge pa prema Djurdjinskom putu, e zar smo tolika stoka da bacamo gov.. u kanal,zalosno od nas

   

 5. Pravdoljub..... kaže:

  Skenderevo cela akumulacija i kanal od Tumbasa na Cikeriji do puta Ljutovo -Subotica je detaljno ociscen "pod konac", ostali su jos neki kanali na podrucju KO Tavankut , ali se zasada nista ne desava..Sada je milina videti kako voda kao nekada davno mirno protice kanalom..

OSTAVITE KOMENTAR