CITY GAMES FINALE: Subotičani su novi šampioni Srbije

Subotičani su novi šampioni Srbije u City Gamesu i uz prošlogodišnje pobednike ekipu Kragujevca predstavljaće Srbiju na Međunarodnom finalu koje koje će se održati u Sloveniji iz učešće 16 najboljih ekipa iz Evrope.

Finalno takmičenje održano je na Gradskom bazenu u Čačku uz učešće 6 ekipa, Kikinda, Sombor, Subotica, Zaječar, Knjaževac i Čačak, koji su se ravnopravno borili za konačnog pobednika u 6 zanimljivih disciplina: vino, leteći vaterpolo, spasavanje turistkinje, pršuta, vodena košarka i veslo.

Subotica je završila takmičenje sa 54 poena, Kikinda je zauzela drugo mesto sa 51 a Sombor je bio treći sa 45 poena. Dalje se na tabeli nižu Zaječar, Knjaževac i Čačak. Ovogodišnji šampioni Srbije iz Subotice, zajedno sa prošlogodišnjim šampionima iz Kragujevca, predstavljaće Srbiju na velikom Međunarodnom finalu u Sloveniji 2020. godine sa još 16 ekipa iz Evrope.

Uspeh u finalu su ostvarili: Dejan Franjković, Milan Ivošević, Danilo Čabrilo, Bojan Rašković, Milica Šoštarec i Nora Bognar uz trenera Srđana Dakića (koji se i takmičio u četvrtfinalu i polufinalu). Velike zasluge za dolazak na finalni turnir imali su i Noemi Priboj i Luka Ivković koji su dali svoj doprinos u četvrtfinalu i polufinalu ovog takmičenja.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR