City invest gradnja podiže petospratnicu u Subotici

Javna prezentacija urbanističkog projekta za izgradnju višeporodičnog stambenog objekta u Sterijinoj ulici u Subotici održaće se od 25. februara do 3. marta, objavio je Sekretarijat za građevinarstvo grada Subotice.

Objekat Po+P+4+Ps gradi se na katastarskoj parceli br.1105, 1106 i 1107 K.O. Stari grad. Naručilac projekta je „City invest gradnja“ iz Subotice.

Sterijina ulica

 

Informacije o urbanističkom projektu se mogu dobiti u Sekretarijatu za građevinarstvo u Subotici od 25. februara do 3. marta, a projekat se nalazi i na zvaničnoj internet stranici grada www.subotica.rs u rubrici Građevinarstvo – Javni uvid.

 

Izvor: eKapija

 KOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Pohvala uredništvu, što objavljujete ovakve informacije. Mala je šansa da će i to da vidi nako kome je to tamo bitno, ali je ovo svakako napredak.

 2. Vinko kaže:

  Samo neka se gradi. Konačno da se i Subotica pomeri sa mrtve tačke. Dosta je bilo starih kuća u kojima niko više ne živi. Samo se iz njih oseti vlaga. Sad će neki, ko će to kupiti. Kupuje svet. Sve je više obrazovanih i vrednih ljudi koji dobro unovče svoje znanje. Neko će prodati kuću na selu pa će doći u grad da živi. Kako god, stanovi se rasprodaju odmah, posebno Centar, Radijalac i Prozivka.

 3. Croat kaže:

  Vinko to niko ne spori da vecina tih kuca nema vrednost. Niko ne spori ni to da investitori treba da grade sto vise. Ono sto normalni svet spori je da gradska vlast ne kanalise tu gradnju stvarajuci grad za gradjane, grad koji nece biti geto , gde ces sa (za nasu) decom moci bez bojazni da vozis po biciklistickoj stazi , gde ces leti setati pod senkom krosnje drveta a ne preskakati parkirane automobile, grad gde su stare zgrade sacuvane i obnovljene i kad gradjanin pigleda na njih od lepote se oseca bolje. Trenutacna gradska administracija radi za svoj dzep i profit investitora, nisu zainteresovani za gradjane, nemaju viziju, jedno veliko 0 na svim delovima njihovih nadleznisti.
  Zivela Subotica! Zivela Srbija
  Sto bi rekao onaj…

 4. Gojko kaže:

  Bez drveća, redovnog trotoara (samo jednosmerni trotoari) i novih biciklističkih traka/staza u Subotici.

  Da budemo saobraćajna velesila kao Kairo za koju deceniju.

  • Trovach kaže:

   Svaka cast za ovo poredjenje sa Kairom. Bili smo tamo sa folklorom 1987. i domacini su nam rekli da je infrastruktura bila na nivou za 3 puta manji grad. Ako se dobro secam, Kairo je tada imao 15 miliona stanovnika. Samo je „Grad mrtvih“ (naselje napravljeno na groblju i temeljima grobnica i leglo kriminala u koje policija i vojska nisu smeli da udju) imao 2 miliona stanovnika. Prolazili smo autoputem pored tog naselja i bilo je impresivno zbog velicine, ali i grozno zbog izgleda. U Kairu je trebalo bar 10 minuta da se uhvati sansa da se pretrci na drugu stranu ulice, ali i tada uz poprilican rizik.

 5. Nissan kaže:

  Pa već skoro gotova ta zgrada

 6. Arh 2 kaže:

  @ Croat Kad vam sve to bezvredno gradite ni na zemji ni na nebu. Bilo je bezvredno i tamo odakle su došli. Nešto si ipak zaboravio . Naime mesto gradnje -gradilište više vredi nego kako ti veliš ‘bezvredne kuće, …Pomnoži M2 gradilišta sa min 300 eura . Da 300 eura po M2 gradilišta.

 7. Pepi kaže:

  Sve je ok sto se gradi !!!Ali treba neki plan a ne da gradi gde ko hoce ili otkupi stare kuce za jeftine pare !!! Treba malo prosetat gradom ili samo od grada prema prozivci i videt kako se gradi na sve strane nema nikakav plan !!!Gradi se zgrada pa desetak kuca pa opet neka zgrada i tako bez veze strasno izgleda !!!

 8. Anastazija Rogic kaže:

  Ko nas vodi vec par decenija. Nezainteresovani za izgled grada i zadovoljstvo gradjana i TAKO CE OTICI JER ONI SU SAMO POLITICARI

 9. Mladen pavković kaže:

  Parking treba planirati i graditi pod obavezno parking za buduće stanovnike tih novoizgrađenih stanova To niko radi ( trošak im je )

 10. Vladimir kaže:

  Samo da naprave normalne parkinge za takve zgrade. Grad nam izgleda kao ogroman auto otpad, svugde parkirani automobili.

 11. Tramp kaže:

  Da smo pravna država ovo se nebi ovako lako odvijalo.Debelo podmazana inspekcija .

 12. Ђорђе Чварков kaže:

  Bilo bi interesanto kada bi se ispitalo poreklo novca svih tih “ investitora“ što dižu zgrade. Po subotici samo carinici i šverceri grade zgrade.

 13. Misa kaže:

  @Nissan ovo su lamele u produzetku zgrade koja se trenutno gradi.

 14. Milica kaže:

  Misa@- nisu,jer kuce nisu otkupljene.

 15. Milorad kaže:

  Znam mnogo opština u Republici Srpskoj gde investitor na kupljenom placu zgradom sme zauzeti samo 25 % površine a 75 % su : prolaz,parking, zelenilo…
  Bez toga nema građevinske i upotrebne dozvole !
  Možemo li nešto učiti i od drugih ?

 16. Anonimni kaže:

  A kad će se neko setiti da dovrši renoviranje bolnice

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: