“Coca-Cola karavan” oprema dečje sobe u bolnicama

U susret novogodišnjim praznicima “Coca-Cola Sistem”, u saradnji sa prijateljima akcije – izdavačkom kućom “Laguna”, B92 i kompanijom “Canon”, organizuje novogodišnji “Coca-Cola karavan” koji će ove godine doneti radost u 11 gradova širom Srbije.

 

Zajedničke dečje sobe u 11 bolnica biće okrečene, opremljene novim nameštajem i dečjim knjigama. “Coca-Cola karavan” na put kreće 14. decembra i posetiće Beograd, Novi Sad, Suboticu, Niš, Kruševac, Kraljevo, Užice, Kragujevac, Surdulicu, Zaječar i Šabac. Karavan će u Suboticu doći 17. decembra a karavan će na Trgu slobode zastati u 18h. Građani će moći da daju svoj doprinos akciji, tako što će na karavan doneti očuvane dečje knjige.

 

Knjige za opremanje bolnica prikupljaju se i u “Laguninim “knižarama “Delfi” širom Srbije od 1. decembra. Uz donetu knjigu, svi građani će dobiti poklon CD sa najlepšim bajkama iz “Lagunine” “Riznice bajki za laku noć”.

 

Svi posetioci karavana moći će da uživaju i u predstavi, a za posebno iznenađenje i fotografisanje sa Deda Mrazom zadužena je kompanija “Canon”.

 

Opremanjem dečjih soba radosti i kreiranjem biblioteka za najmlađe, boravak u bolnici će im biti prijatniji, jer će kroz priče i bajke moći da uživaju u svetu mašte i da na trenutak zaborave na zdravstvene probleme. Prikupljene knjige biće dostavljene bolnicama pri poseti Deda Mraza i njegove družine, navedeno je u saopštenju.

 

EkapijaKOMENTARI

 1. cicka kaže:

  Da nije tragicno , bilo bi komicno!
  KO moze da podnese ovoliko licemerje?

 2. cicka kaže:

  Truju nasu decu svojim picima a onda im pomazu da to lakse prebole.

 3. Gdin Cinik kaže:

  Ja nikada nisam video da je neko nekoga terao puškom da pije koka kolu. Evo ja je ne pijem već odavno… Ne razumem gornji komentar…

 4. Drugarica Staljin kaže:

  Smeće.

 5. Anonimni kaže:

  Neverovatno , koliko su neki stanovnici Subotice  očajni .Stvarno za ništa se nemozemo da se radujemo ?! Zalim osobe koji pišu negativne komentare .Postavite se kao dete , dali bi se radovali za malo čarolije ?

 6. BlueMarine kaže:

  citam komentare i ne verujem koliko mentola zivi u Subotici.dajte ljudi opustite se!a ti cicka popij jedan bensedin!

 7. Ruza kaže:

  Niko nikoga ne tera da kupuje detetu gazirano… a gest sam po sebi je lep .Bolesna  decica  ce se obradovati. A, ionako mi sami od toga nista  ne bismo uradili. Zasto onda odmah negativni komentari?
   

 8. majka kaže:

  Ok je opremanje decijih odeljenja u bolnicama knjigama, ali mi nije jasno kako se niko ne zna setiti da u istoj toj bolnici (govor za SU) ne postoji jedan deciji toalet kako deca koja dodju kod specijaliste (deciji hematolog, kardiologa, alergologa… ) cekajuci na red ne moraju ici u isti toalet s odraslima. Da se ne desi da odete s rezultatima koje ce specijalista samo procitati i pogledati dete, a kuci se vratiti s bolesnim detetom koje je dan kasnije imalo nevidjeni proliv i povraca. Pa sve to traje danima. 

 9. Sestrica kaže:

  Draga Majko ! Prliv i povracanje se ne moze dobiti preko toaleta osim ako dete nije lizalo plocice ili nesto slicno . razmislite sta ste mu dali jesti ! 
   
  jedva cekam coca-cola karavan !!!!! PRAZNICI NAM STIZU ! PRAZNICI NAM STIZU !!!! :))))))))))))))))
   

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: