Čordaški put – asfalt u novembru

Ukoliko Fond za kapitalna ulaganja ne bude imao sredstava za projekat asfaltiranja Čordaškog puta, Grad Subotica će kroz rebalans budžeta obezbediti sredstva u te svrhe.

 

Gostujući na Yu eco televiziji, gradonačelnik Subotice Modest Dulić, je istakao da je postignut dogovor između grada i Fonda i da će javnu nabavku za ovaj posao sprovesti Direkcija za izgradnju grada, a da će projekat finansirati ili Fonda ili grad kroz rebalans budžeta. Radovi su projektovani za novembar. KOMENTARI

 1. Elvira kaže:

  A sta je sa nama iz ulice Ferenci Ibolje?????I posle 45 godina nama opet nista?????Kako je to moguce da nas ovako ignorisu!!!!Neka,necemo vise trpeti cuce se za nas!!!!

 2. olivera kaže:

  A šta je sa nama iz Pionirske ulice u Malom Radanovcu, tik uz Teslinu pijacu? Naša ulica je oko 150 metara dugačka, a čeka tačno 50 godina na asfalt.   

 3. Paja patak kaže:

  Isto sto i do sada,sta pitate…

 4. djomla kaže:

  Elvira:

  A sta je sa nama iz ulice Ferenci Ibolje?????I posle 45 godina nama opet nista?????Kako je to moguce da nas ovako ignorisu!!!!Neka,necemo vise trpeti cuce se za nas!!!!

  Tražene su pare iz Fonda za sve projekte. Čeka se rebalans budžeta. Ovo je urađeno da bi Direkcija na sebe preuzela obavezu javne nabavke i to odradila na vreme.

  Nadam se najboljem… 

 5. nsabi kaže:

  Ne sekirajte se, neće nijedna biti asfaltirana…

 6. Elvira kaže:

  Nadam se i ja jer evo uskoro kise i sa tim i blato!!!A stvarno smo previse dugo cekali,molim se da dodje vec neko ko ce da uradi nesto povodom asfalta jer dosada nijedna vlast al bas nijedna nije marilo za nas male ljude iz te ulice!Zao mi je nasih starosedeoca ove ulice koji su vec 50-tih godine poceli naseljavati ulicu i placali godinama doprinos za put,a mnogi nisu ni docekali!Ne bih da i mi tako prodjemo!!!Hvala vam na obavestenju i cekam novosti.

 7. Marija kaže:

  jake vajde ako u novembru budu i počinjali jer će to pući u zimu,počeli i kod majšanskog mosta pre izbora i šta sad korov ambrozija koliko hoćeš biciklistička staza na mostu  skroz izpucan beton samo gledam kad silazim da li mi se probušila guma jake nam vajde prvo bi trebali grad lepo da se očisti jer čistoća kad čisti ujutro to boli glava dete bi lepo očistilo ali šta reći samo džabe prazne reči od mene koja obožavam grad i plače mi srce što u njemu polako nema ništa samo stanovništva

OSTAVITE KOMENTAR