covi19.rs: Broj zaraženih u Subotici

Prema poslednjim statističkim podacima o broju zaraženih kod nas, po gradovima, Subotica se nalazi na šesnaestom mestu i taj broj iznosi 20 obolelih od coronavirusa. Za sve pogledati na: covid19.rs

Sajt covid.data.gov.rs ne donosi više izveštaj o broju obolelih ali prikazuje koliko građana se nalazi u samoizolaciji. Što se Subotice tiče, ta cifra se smanjila i ona iznosi 1460 naših sugrađana.KOMENTARI

 1. ffilozoff kaže:

  OPET pitam,,,ako je Vucic reko 2 coveka samo u istoj prostoriji…KAKO radi zadruga i parovi?????????

 2. ffilozoff kaže:

  OPET pitam,,,AKO je policijski sat,-KAKO KORONA radi samo posle 17H???

 3. Pera kaže:

  Filozofe, taj vaš rijaliti je izuzet, on vam služi za obezumljivanje i razumljivanje mase.

 4. Tami kaže:

  Kako je moguće da firme u industrijskoj zoni rade? Zar ti nije zatvoren prostor, gde ne sme da boravi više od 5ljudi? Izgleda da zs njih ne važe pravila.

 5. Zaposleni kaže:

  Calzedonia ima potvrdjen slucaj zarazne osobe i zatvorene su 2 linije a ostale rade nesmetano, svi su u istoj prostoriji, rukavice se ne nose, maske tu i tamo… Poslodavac tvrdi da su preduzete sve mere da radnici budu zastiteni i onda im direktno dodje zaraza na velika vrata.

 6. matori kaže:

  Moderno ropstvo.

 7. Eva kaže:

  Moj komisija 70kusur godina redovno seta po ulici seda u kola i odlazi odkuce pase pitam ko sme ko ne napolje

 8. Pionir kaže:

  Drug jeTito rekao,,Prozor mora noćas pasti,,

 9. bac Vranje kaže:

  Ala laze Laban i ekipa pre 2 dana su rekli da u Subotici ima 27 zarazenih a ovde ispadne 20..dokle ces nas bagra lagati???? ili su se izlecili mozda, daj boze….

 10. ffilozoff kaže:

  Pionir-Druze TITO,dok cujete nase puske ima,proletara,a kad vise ne cujete-Gotovo je

 11. Božo kaže:

  Struka je rekla 24 časa, ako sam dobro razumeo sluša se struka. Zašto se sad nesluša? Zbog Industrijske Zone?

 12. Zoki 1 kaže:

  Mene interesuje da niko ama bas niko nije postavio pitanje g.Vucicu: da su psi vazniji od nas starijih od 65.god.jer oni imaju potrebu izlaska a mi da razdrmamo malo nozne misice? Aaaaaa to neeee! Zar se ne moze izdvojiti barem sat vremena setnje pod istim uslovima? Pa gosn Vucicu za ovakav trtman nemojte ocekivati nase glasove!

 13. nada kaže:

  corona,corona… sta je sa hronicnim bolesnicim,koji moraju na kontrolu,jer se primaju samo hitni slucajevi,sa onkoloskim,za neke nema hemoterapija?Nije rec samo o starijim od 65 g.!

 14. Sofi kaže:

  @ Zoki 1
  gospodine, pa to zato sto psi ne glasaju…

 15. BOJKOT kaže:

  @ Zoki
  Ne boj se kad dodju izbori imaces vaznost kao i ker sada! Pa sad vidi

 16. Nenad kaže:

  Jebe te li vi išta, osim što piskarate po ovakvim sranjima

 17. Zlatko kaže:

  @Nenad
  Tebe bas briga za koronu, ti imas HIV.

 18. Sofi kaže:

  Prava Sofi
  Evo čime se vi služite koristite tuđi nick i objavljujete komentare kao da su njihovi. Sramota i vi mi govorite nešto o botovima i slično. Evo ja otvoreno kažem napred SNS i nikada ne bih objavi bljuvotinu poput ove. Sram te bilo.

 19. Sofi kaže:

  @ gospodja prava sofi
  Sto se vi ljutite ? Koga prozivate ? Evo promenicu ime kod maticara, jer ste vi svoje zastitili. Kao intelektualnu svojinu. Ne znam kako je sa misljenjem, je li moze ko kako misli ili moramo svi isto.

 20. Sofi kaže:

  Sofi
  Prvo nisam gospođa. Drugo očigledno ste od juče na ovom portalu jer bi ste inače znali da već postoji neko sa istim nickom. Ne bih se ja ljutio da se moji stavovi i mišljenja slažu sa vašim. Zato smatram da je ovo urađeno namerno kako bih se ja ućutkao, ali džaba vam videćemo ko će izdržati.

OSTAVITE KOMENTAR