Crvena Zvezda na nebu sja, Crvenu Zvezdu volim i ja!

Prepuna velika većnica ljudi u crveno-belim bojama dovoljni je pokazatelj da FK Crvene Zvezda nije pogrešila kada je odlučila da u najsevernijem gradu Srbije otvori klub navijača. Subotica je šesti grad, u kom je forimran klub ovog fudbalskog kluba.

.

Pomalo neobična situacija za Veliku većnicu, za koju nas vezuju malo drugačiji događaji, a u kojoj su se po prvi put orile navijačeke pesme. Baš kao na stadionu. Uz veliko oduševljenje prisutnih, pevalo se i tapšalo u ritmu dobropoznatih stihova “Crvena Zvezda na nebu sja, Crvenu Zvezdu volim i ja…”

.

Fudbalski klub Crvena Zvezda je tako tokom jučerašnje večeri pored kluba navijača, okupila veliki broj pristalica, od onih starijih proverenih Delija do najmlađih koji su takođe prisustvovali događaju.

.

.

Ispred crveno–belih događaju su prisustvovali veterani kluba, Stevan Ostojić i Miloš Šestić, direktor marketinga Goran Broćić, igrač Marko Perović, kao i nekoliko poznatih ličnosti, na čelu sa voditeljem Ivanom Zeljkovićem.

.

Kako je sve to izgledalo…

.KOMENTARI

 1. KO VAS ....... kaže:

  SUBOTICO IZDALA SI SAMA SEBE I SVOJ KLUB !!!!!

 2. ZVEZDAŠ kaže:

  Tako je, najjaci smo. Ko sto kaze Zeka ovi ostali su mnogo smesni. Bravo za SUBOTICKE ZVEZDASE.

  za KO VAS …….mozes samo da places od muke al Subotica navija za Zvezdu

 3. Spartak u srcu kaže:

  Sta se lozite gani, nema vas nige godinama i sad se okupila grupica i odma najjaci. 

 4. supermen kaže:

  zar bas u gradskoj kuci ste morali da se izformirate???? posle ovog nebi se cudio da cete rusiti gradsku kucu pa da napravite delta city!!! ol**i jedni treba radit a ne zaj****ti se!!!

 5. Centar kaže:

  Ko vas …Odavno je Subotica izdala svoj klub i dozvolila da on ode u stečaj.
  Ovaj sadašnji klub koji bespravno nosi ime Spartak nije pravni naslednik našeg nekadašnjeg gradskog kluba .Navijajući za današnji Spartak navijate za lokalne tajkune ,vlasnike istog kluba, i njihove interese.

 6. Anonimni kaže:

  napred horgoš!!! 

 7. KO VAS ....... kaže:

  Bolje da navijam za SU tajkune nego za BG tajkune,u nasem sportu je ista situacija svugde….Cigani molim vas ne lozite se po pitanju horgosa zl..  Kada navijate za FMP u kosarci…..CIGANSKA POSLA   😀

 8. rolex1976 kaže:

  Čemu ovo i to baš u gradskoj kući, što im bre ni SU dali (platili) neki lokalni bircuz? Ko ima pravo da daje gradsku svetinju na upotrebu za ovakve namene? Velika većnica se koristi za kulturne manifestacije: venčanja, koncerti, razne političke tribine, dodela sportskih priznanja ALI za lokalne klubove i sl. a ne za promovisanje klubova iz drugih gradova u ovom slučaju C.Zvezde!!!

  SUBOTICO SRAM NAS BILO

OSTAVITE KOMENTAR