Da zablistate sa jednim detaljem-narukvicom

Društvene mreže su polako ali sigurno preuzele „medijski prostor“ za reklamiranje. Na facebook-u možete da pronađete sve što želite za predstojeće praznike po različitim cenama, izaberete najpovoljnije ponude za putovanje, kao i odeću i nakit. Nedavno smo Vam predstavili mladu Subotičanku, Adrijanu Lushezy, koja je kreatorka, ali pored predivnih haljina pravi i narukvice.

Lansirala je novu liniju vrlo modernog, unikatnog nakita, koji možete videti na fejsu, samo ukucate ADRIJANA LUSHEZY i pogledate LUSHEZY- jevi setove koji su prikladani baš za svaku priliku.

– Narukvice koje pravim mogu da se nose na poslovne večere, tokom radnog dana, elegantne su, moderne plemske i za sve prilike. Mogu da se nose danju i noću. Izrađene su od mekanih materijala od krzna, čipke, tila, svile i prilikom izrade koristim sve boje, oblike i veličine.

Neke ukombinujem sa poludragim kamenjem cirkonima, kristalima, zatim koristim razne kopče, broševe razne druge kamenčiće, poput bisera, lanci, nitne… Sve što možete, a i što ne možete da zamislite to je novi LUSHEZY-jev dizajn, koji ostavlja veoma jak i upečatljiv dojam – objašnjava za GradSuboticu Adrijana Lushezy.

 

LUSHEZY-jeve narukvice su veoma efektne i pristaju uz svakodnevnu našu garderobu, dok takodje istu narukvicu možete nositi i za izlazak a i za bal, za razna snimanja i za razne događaje, a i savršen su poklon.

– A kada smo kod poklona ….kao što naš naslov kaže, bilo da je rodjendanski, romantični, prijateljski, evo prilike i da ga dobijete -osvojite na LUSHEZY fashion stranici, na fejsu koju je potrebno samo da lajkujete. Jedan klik i u igri ste. Takodje LUSHEZY-jevi unikati se i prodaju i mogu se i poručiti u odredjenim bojama i u svakakvim željama kupca. Pa sretno i stay tuned, jer dolaze nove kolekcije, vrlo neobične, glamurozne, nosive i sexi – poručuje mlada kreatorka.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR