Danas besplatno testiranje i upis u školu Malac genijalac

Ukoliko želite da Vaše dete postiže bolje rezultate u školi, da bude mnogo bolji u sportu kojim se bavi, da lakše nauči strane jezike, da brže savlada sviranje instrumenta imate priliku da se upoznate sa programom škole Malac genijalac koja podstiče inteligenciju, memoriju, pažnju i koncentraciju.

malac genijalac

U školici mentalne aritmetike Malac genijalac formiraju se grupe prema uzrastu dece, koje čini od 6 do 12 polaznika. Nastavom se podstiče takmičarski duh i razvija kreativnost kroz raznolike sadržaje koji se pažljivo osmišljavaju.

Postoje 2 nivoa – osnovni i napredni koji traju po deset meseci. Za najmlađu starosnu grupu postoji prednivo u trajanju od dva meseca. Program je organizovan tako da prati klasičnu školsku godinu od septembra do juna. Upravo zbog toga, nastava se organizuje vikendom, u tri školska časa, subotom ili nedeljom, u dogovoru sa roditeljima. Međutim naša vrata su uvek otvorena za naše polaznike. Praktično su časovi organizovani svim danima u nedelji radi eventualne nadoknade časa, ako je dete bilo sprečeno da dođe, ali i dodatnog rada sa decom, ukoliko učitelji procene da je detetu potrebna pomoć ili individualnog rada sa naprednom decom.

Ono na što smo posebno ponosni u školi Malac genijalac jeste i onlajn platforma na kojoj deca vežbaju. Svako dete voli kompjutere, zar ne? Na ovaj način smo se potrudili da vreme provedeno na kompjuteru bude i korisno. Polaznici naše škole imaju pristup svom profilu na kome vežbaju i završavaju svoje domaće zadatke. Naši učitelji im šalju te zadatke i prate njihov rad.

Postoji mogućnost i takmičenja sa ostalim polaznicima, što ih dodatno motiviše da budu bolji i uspešniji. Niz kreativnih igrica kojim se izoštrava koncentracija na našem portalu čini ovu fazu rada mnogo, mnogo zanimljivijom, a daje rezultate!

Nastava počinje 3. septembra. Svi zainteresovani roditelji mogu dovesti svoju decu na besplatno testiranje i upis 01.09. od 17-19h u prostorijma škole u ulici Boška Vujića 13.

Zakazivanje termina obavezno na broj :060/7565423 Malac genijalac online prijavaKOMENTARI

  1. Paradajz kaže:

    Šta sa onom decom koja ne prođu testiranje?

  2. Miroslav kaže:

    Ona koja ne prodju neka se upisu na neki sport,nisu sva deca za malca gen.,kao i sto nisu sva za sport.

OSTAVITE KOMENTAR