Dani ekologije u organizaciji grada

U Subotici počinje tradicionalna manifestacija «Dani ekologije», koja se ove godine organizuje uz podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje, a sve u znaku kampanje «Očistimo Srbiju»-"Očistimo Suboticu".Centralna manifestacija održaće se 5.juna na Svetski dan zaštite životne sredine na Paliću.U akciju «Velikog spremanja Srbije» uključiće se javna preduzeća, firme, novinari, nevladine organizacije kao i sami građani.
«Jedna planeta, jedna budućnost» moto je ovogodišnjeg Svetskog dana zaštite životne sredine, koji se obeležava 5.juna.Velika radna akcija grada Subotice u okviru akcije "Očistimo Srbiju" održaće se 5.juna na Paliću sa početkom u 10 časova.
U utorak u 11 časova u Plavoj sali nevladine organizacije će predstaviti svoj program.
U Regionalnoj privrednoj komori u sredu održaće se skup na temu zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu.U zakonskom roku 16 otkupnih stanica je podnelo dozvole za sakupljanje, skladištenje i transport otpada, a samo dve su dobile dozvole.
U četvrtak u 10 časova na Vizitorskom centru biće organizovan seminar na temu "Zaštićena prirodna dobra u regionu Subotice", a u 11 časova u Amfiteatru otvorenog univerziteta kviz "Šta znate o vodi".
U petak kod Plave fontane biće «Ekološka ulica» u kojoj će se predstaviti lokalna samouprava, javna i komunalna preduzeća,obrazovne i zdravstvene ustanove, sportska društva i drugi.U interaktivnom pristupu sa građanima 4.juna od 17 časova organizacije će promovisati svoj rad u cilju razvoja ekološke svesti.
Petog juna centralna manifetscija "Veliko spremanje Srbije".KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 38 = 47

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: