Dani pčelarstva ovog vikenda na centralnom gradskom trgu

Dvadeset drugi po redu Dani pčelarstva, u organizaciji Udruženja pčelara „Pčela“ biće održani ovog vikenda na centralnom gradskom trgu. Trodnevna prodajna izložba okupiće 22 izlagača pčelinjih proizvoda. Sajam ove godine nosi poruku „Sačuvajmo pčele“ kako bi se skrenula pažnja na veliki problem masovnog uginuća pčela, pa će u petak u 20 časova u prostorijama Udruženja biti prikazan film „Više od meda“. Štandovi sa pčelinjim proizvodima i opremom biće postavljeni od petka, od 8 časova, a manifestacija će svečano biti otvorena u subotu u 10 časova, kada će biti održan prigodan kulturno-umetnički program.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Realan original kaže:

  Ose, pcele, “kuku-lele”….jos jedna obmana za narod i skretanje paznje sa pravih problema. I to, povrh svega, u samom centru grada. Izuzetno “napredno”.

 2. Megille kaže:

  @ Realan original: Kruha i igara…na svakom koraku.

 3. Originalni Realan original kaže:

  Originalni Realan original

  Po poznatoj matrici pojavljuju se komentari sa mojim nickovima. Dajte, budite originalni. Uzgred, odaje vas uvek isti nadobudni i prljavi rečnik. Moj je civilizovan.

  P.S.

  Podržavam pčelarstvo zato što daje zdravu prirodnu hranu i preparate. To vi (množina) naopake svesti ne možete da shvatite.

 4. avet kaže:

  Ovi dani pčelarstva na centralnom gradskom trgu su jako dobra prilika da se kupi PRAVI med, jer ovde izlažu PRAVI provereni pčelari sa tradicijom.
  Na Buvljaku se prodaju neki slatki sirupi u teglama za 200-250 dinara po tegli na kojima piše “med”, a koji nemaju baš neke veze sa medom, barem po ceni sudeći.

 5. jeremija kaže:

  za ove što postavljaju negativne komentare,ovo je gospodo 22 drugi put,od 1996 godine održavamo sajmove i ovo nema nikakve veze sa naprednima,nazadnima,socijalistima,mađarima ili već …Subotički pčelari su još pedesetih godina držali sajam,izlagali tako da tradicija postoji ,jedino je izostala kod vaših roditelja koji nisu umeli da vas vaspitaju.

OSTAVITE KOMENTAR