Danijela Petrik – severna zvezda

U šou programu Zvezde Granda i ove sezone se afirmisala jedna subotička ljepotica. Dvadesetdvogodišnja Šandorčanka Danijela Petrik svojim smelim nastupom, stasom i glasom možda nije uspela da osvoji prvo mesto ali se zasigurno upisala u Šandorski Hall of fame, odnosno šandorske legende.

Ono što se zna da je rođena u Subotici 19.10.1989. godine. Da živi sa roditeljima, starijom sestrom Vanesom i sestrom bliznakinjom Andreom.


Sa 10 godina učestvovala je na dečjem festivalu “Mini tini” i osvojila 2 mesto. Njen sledeći nastup bio je na Pink televiziji u okviru emisije “Više od igre”. Kao tinejdžerka nastupala je po lokalnim kafićima i klubovima.

 

Neposredna, komunikativna, lako sklapa nova poznanstva i stiče prijatelje.

Za sebe misli da je samostalna i veoma sposobna. Veoma je privržena svojoj porodici. Snove i ciljeve pokušava da ostvari napornim radom i usavršavanjem, a na tom putu je vode sopstvena ambicija i upornost. Tvrdi da je odlikuju dovoljna količina fleksibilnosti i sposobnosti da se prilagodi datoj situaciji, što smatra velikom prednošću u svetu šoubiznisa.

 

Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, voli da izlazi i da se dobro provede. Njeni hobiji su ples, gluma i brza šetnja.KOMENTARI

 1. Snezana kaže:

  🙁 Meni ona nema neki posebno lep glas za narodnu pesmu, nema pojma, ima mnogo boljih od nje SorrY!!!!! 🙁

 2. Su_per kaže:

  Daniela prelepo peva i steta je sto je tako talentovana, lepa i jedinstvena devojka ispala iz takmicenja. Nadam se da ce Subotica da je podrzi u barazu.

 3. Su_per kaže:

  i koliko ja znam, ona nije sandorcanka… devojka zivi na radijalcu.

 4. plavusha kaže:

  Ma nije vazno da li je Sandorcanka ili sta …vazno da je rodjena Suboticanka ..zato Subotico i Suboticani ..podrzimo je jer zaista lepo peva i izgleda …Danijelica je bas cool,slatka i pravi je predstavnik svoje generacije

 5. ilse koch kaže:

  nije glas,stas or whatever,nego klasicna grand shit predstavnica sa zgodnim teelom sad jos da joj ugrade……..ahahahahahhaha nije ljubomora nego cinjenica,nikada necu shvatiti ko gleda taj pink.intelekt kuvanog krompira ahahahahahha meni zao ali nisam mogao da odolim a da ne komentarisem ccccccc srbijo ZAPLACI I TUGUJ

OSTAVITE KOMENTAR