Daraboš će biti veći

Popularna pekara i poslastičarnica Daraboš, na uglu ulica Matije Gupca i Drapšinove, u toku školske godine prepuna je đaka iz obližnjih škola.

 

Letnji raspust biće iskorišćen da se lokal proširi na celu zgradu i tako dobije prostor i za nepušače.

 

Postavljaju se veliki stakleni izlozi koji obezbeđuju pogled na ulicu i dovoljno dnevne svetlosti, što je i dosada ovaj lokal činilo atraktivnim.

 

Bilo bi sjajno kada bi i plac preko puta dobio neku građevinu i tako oživeo ovaj prostor a i celu Drapšinovu koja trenutno živi samo u prvom svom delu.

 

 KOMENTARI

 1. ravana kaže:

  “Letnji raspust biće iskorišćen da se lokal proširi na celu zgradu i tako dobije prostor i za nepušače ” – znaci osnovna stvar je da pusaci imaju prostor, a samo mozemo biti zahvalni da ce i nepusacima obezbediti…..

 2. CIRINELA kaže:

  Velika je šteta što Daraboš nema svoju prodavnicu i na Prozivci. Mislim da bi pekari koji imaju prodavnice na Prozivci brzo korigovali svoje cene na niže i do
  30% i prilagodili se konkurenciji, ovako jedan drži monopol sa dosta višim cenama u odnosu na Daraboša. 

 3. dad kaže:

  u pravu si cirinela

  Evropa pekara ubija sa cenama. Bezobrazno su skupi ali sve dok ima ljudi koji ce da kupuju bas ih briga.

 4. CIRINELA kaže:

  @dad
  Da sam znao da će se pojaviti tekst o Darabošu, okačio bi cenovnik istih proizvoda iz kojeg bi se videlo da su neki isti proizvodi od strane monopoliste na Prozivci drastično skuplji. Ono što znam jer kupujem u Trgoprometu ( Bečejska pekara ) i Evropi raženi hleb je 65 dinara. Isti takav hleb , iste gramaže je kod  Daraboša 40 dinara. Burek sa sirom je u Evropi 120 dinara , kod Daraboša 90 dinara ………….

 5. zlata kaže:

  Cela ta ulica je veoma zapustena…a tamo je skola…jak saobracaj, malo zelenila, zgrade stare i zapustene…steta!!

 6. ITI kaže:

   Evropa pekara u Kertvarosu je moram priznati jako dobra ali je takode jako skupa.I pored takvih cena , ostvaruju ogroman prihod.

 7. stormwatch kaže:

  Vi Suboticani ste stvarno za smejuriju? Znaci treba ko u komunizmu SVE cene da budu iste za bilo sta i da sve sto kupujete bude govno? Te “jednakosti” su najgora moguca stvar za kvalitet i izbor potrosaca.

 8. snex kaže:

  da malo zivne drapsinova ulica
  bravo
  🙂

OSTAVITE KOMENTAR