Davor Štefanek najbolji na planeti!

Nezaboravnih 12 meseci za Davora Štefaneka (31).

Najbolji srpski rvač, svetski šampion iz 2014. i olimpijski pobednik 2017, zvanično je proglašen najboljim rvačem na planeti!

docek za davora stefaneka u suboticii

U izboru Svetske rvačke federacije, Štefanek je proglašen za najuspešnijeg rvača u 2016, a nagradu će dobiti tokom Svetskog prvenstva za seniore u Parizu, 22. avgusta.

Blistavim uspehom u Riju, momak iz Subotice prošle godine skrenuo je na sebe pažnju celog sveta. Nizu nagrada koje je potom dobio danas je dodao i najveće priznanje u svojoj struci.

Davore, BRAVO!

 

mondo.rsKOMENTARI

 1. pista kaže:

  Sve cestitke sampionu!
  No, da sam ja na njegovom mestu ne bih isao u Francusku zato sto su nas isamarali i to onda kada smo pomislili da ce nam izruciti nekog lika na osnovu poternice Srbije pa smo povukli naseg ambasadora.
  Neka ti oni llepo to priznanje donesu u Suboticu pa ovde da ti ga uruce.
  I nemoj da mi sada neko ovde povlaci paralele izmedju sporta i politike.

 2. Paralelopiped kaže:

  @ pista
  Ne zelim da povlacim paralele izmedju sporta i politike. Medjutim pokusavam da nadjem neke paralele izmedju tebe i ljudskog mozga i izmedju tebe i ljudskog razuma. Na zalost nigde se ne naziru apsolutno nikakve paralele.

 3. Džastin Biber u zrnu kaže:

  Svaka čast šampione!

 4. S&S kaže:

  @ pista

  Interesantno kako si se našao pogodjen, tek sada, zbog te poternice, a ne pogadjaju te sve poternice po kojima bi Rusija trebalo da nam isporuči vagon kriminalaca.

OSTAVITE KOMENTAR