Dečak preminuo od straha?

Šesnaestogodišnji A.R. iz Tornjoša, pod nerasvetljenim okolnostima je preminuo u subotuoko 3.30, ispred ugostiteljskog objekta "Atlantis" u Trešnjevcu, selu kod Kanjiže. Nakon uviđaja, otvorena je istraga, a telo maloletnika, po naredbi Javnog tužilaštva, odvezeno je, radi obdukcije, u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

 

Obdukcioni nalaz, koji će biti obelodanjen za dva do tri dana, treba da odgonetne tajnu smrti ovog mladića, na čijem telu, nakon što je preminuo, medicinska ekipa, koja je izašla na lice mesta, nije uočila tragove nasilja. Još nema zvanične informacije o ovom slučaju. Malolenika je, saznajemo iz nezvaničnog izvora, zbog sumnje da je jednom gostu ukrao kožnu jaknu, pojurilo obezbeđenje poznatog, veoma posećenog, ugostiteljskog objekta na ulazu u Trešnjevac. On je, uočivši opasnost, istrčao iz diskoteke i sakrio se u obližnjem šipražju. Bezbednjaci su ga, međutim, ubrzo pronašli i poveli prema Atlantisu.

 

 

Preplašeni šesnaestogodišnjak je, prema izjavi očevidaca, dok je koračao, u jednom momentu zastao, pao i – odmah preminuo. Momke iz obezbeđenja ugostiteljskog objekta policija je ispitala, a oni su navodno rekli da prema nesrećnom maloletniku nisu primenili nikakvu silu.

atlantis diskoteka

NOVOSTI

 KOMENTARI

 1. Pravdoljub..... kaže:

  Pokoj mu vecni..

   

 2. pajo kaže:

  Neki svedok je izjavio da su ga tukli juce sam citao u blicu!Posle torture u policiji sad ga pitajte sta misli i sta sme da izjavi???,!!!!!!

 3. zorandjala kaže:

  Pajiceja sam siguran da tortura u policiji je nesto sto najvise fali kod nas .Da u policiji ima torture bilo bi puno manje kriminala na ulicama.Nasa policija samo digne prst i kaze no no.

 4. pajo kaže:

  Nasa policija nemoze da pronadje ni ukradenu biciklu koja je kod Cigancica !Na sa policija nemoze da nadje ukradenu kucu u Apatinskoj ulici!Nasoj policiji prijavis da je neko provalio u komsisku kucu a oni mi objasne da pronadjem gazde samo on moze da rijavi provalu u toku!!!!A da nekazemo sta su uspeli da urade u slucaju ubijene devojke!

 5. vokille kaže:

  Pa sad će ispasti da je klinac slučajno pao na nečiju pesnicu! 
  Ovo je primer gde je celo društvo zakazalo. Od roditelja koji nisu naučili klinca da se ne opija u tako kasne sate, diskoteke koja prodaje piće maloletncima, očite sklonosti ka pijanstvu kod tog klina i očito nadrkanog obezbeđenja. 

OSTAVITE KOMENTAR