Der više ne vozi za Srbiju

Nekadašnji prvak Srbije Der Žolt voziće naredne sezone za tim Utensilnord.

 

Der Žolt prošlogodišnji državni prvak Srbije otišao je trbuhom za kruhom korak dalje. Promenio je državljanstvo tj. imaće dvojno državljanstvo ali će voziti sa Mađarskom licencom i biće jedan od osmorice domaćih takmičara. U prevodu više neće voziti za reprezentaciju Srbije.

 

– Zahvaljuljem svima koji su me podržavali i sa kojima sam dobro sarađivao svih proteklih godina. Prvo Reprezentaciji, a onda redom i klubovima počevši od Spartaka pa preko Milicionara, Partizana i u poslednje dve godine Radničkom, sa kojim sam ostvario dosta zaljedničkih ciljeva – rekao je Der.

 

– Posmatrajući celokupnu situaciju u svetu biciklizma doneo sam ovu odluku teška srca. Ipak sam u Srbiji proveo svoje najbolje godine i dosta toga dobio što smatram da sam na najbolji mogući način odužio skupljajući svetske i olimpijske bodove. Na ovaj korak odlučio sam se posmatrajući dugoročne ciljeve, jer je teško u skorije vreme zamisliti tim sa ovih prostora koji može voziti Grand Tur trku što je san svakog bicikliste- rekao je Žolt za BiciSvet

 

BiciSvetKOMENTARI

 1. Limun kaže:

  Nije ni prvi ni poslednji…

 2. Janos kaže:

  Bravo! 

 3. Andrej kaže:

  I treba da ide, otisao bi i ja!

 4. DD kaže:

  Andrej:

  I treba da ide, otisao bi i ja!

  jel ti brani neko?

 5. graficar kaže:

  Pametna odluka ,spasavaj se ko moze.Cestitam
   

 6. ja kaže:

  Selektor reprezentacije nije, ni po koju cenu nije ga hteo voditi na olimpijadu, sram ga bilo!

OSTAVITE KOMENTAR