Tanja Jovićević & Smooth Play


Event Details


woodstock-07.10

 

Sasvim slučajno i ničim izazvano, rodila se grupa Smooth Play. Njen nastanak je rezultat spoja različitih muzičkih duša koje su se povezale u pravom trenutku.
Sa sedištem u Novom Sadu, Smooth Play predstavlja jedinstvenu fuziju žanrova poput fanka, popa, roka, ska, regea i džeza. Njihova muzika nosi dah raznovrsnosti i širine muzičkog izraza.
Spoj istih muzičkih senzibiliteta, ukusa i iskrene energije doveo je do saradnje s Tanjom Jovićević, neosporno talentovanom umetnicom koja je ostavila snažan pečat na domaćoj muzičkoj sceni.
Nakon privremenog prestanka rada benda Oktobar 1864 1991. godine i oproštajnog koncerta 1992. u beogradskom SKC-u, Tanja Jovićević je svoj glas prenela u svet džeza.
Danas, spoj njenog izuzetnog talenta i neodoljive energije Smooth Playa označava novo poglavlje, gde se muzičke priče prepliću i nastavljaju da žive.
Njihovi nastupi su pravo zadovoljstvo za uši, donoseći publici repertoar iz svih faza stvaralaštva grupe Oktobar 1864.
Smooth Play prevazilazi okvire običnog benda, postajući istinski most koji spaja različite generacije i muzičke žanrove. Sa pažnjom i poštovanjem prema prošlim vremenima, Smooth Play donosi novo svetlo i interpretaciju starim klasicima.
Njihova strast prema muzici prožima svaki takt koji dele sa publikom na sceni, a njihov dubok respekt prema nasleđu grupe Oktobar 1864 čini ih izuzetnim izborom za sve one koji cene pravi kvalitet zvuka.
.
.
.
Cene karata:
– u pretprodaji – 500din
– na dan koncerta – 700din
Vidimo se!


KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 26 = 34

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: