Đet set: Subotičaninu Zoranu Jankoviću Kumu sud odredio nanogicu

Specijalni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Jankoviću zvanom Kum koji se tereti da je bio na čelu organizovane kriminalne grupe poznate kao “estradna auto-mafija”, a koja se bavila prodajom kradenih luksuznih automobila. Pritvor je zamenjen merom elektronskog nadzora. Jankoviću je zabranjeno da napušta mesto stanovanja u Subotici – navodi list “ALO”.

kum

Takođe, pritvor je ukinut i optuženom Milanu Jariću kome je takođe sudija Dragomir Gerasimović dodelio nanogicu.

Na današnjem suđenju krivicu je porekao Ivan Ćirić.

Inače, u ovom procesu odbrana je kao svedoka predložila pevačicu Gocu Božinovsku, o čemu će sud tek odlučivati.

Na suđenju je danas bila i sedmooptužena Tatjana Mioković, nevenčana supruga Zorana Jankovića.

Janković i Miokovićeva su, prema pisanju medija, a i prema fotografijama sa društvenih mreža, označeni kao propadnici džet seta i družili su se sa mnogim javnim ličnostima.

Spekulisalo se da su oni skupocene kradene automobile prodavali svojim prijateljima iz džet seta. Suđenje se nastavlja u februaru.

 

ALOKOMENTARI

 1. ROSA kaže:

  Te nanogice su izmišljene za mafijaše tkz džet set!
  Dokle bre ljudi?!

 2. slobodan milosevic kaže:

  ma sprdnja od drzave..

 3. biskup kaže:

  koji rasni bataci…..

 4. easy58 kaže:

  jadni smo kad nam jet set i uzor kriminalci lopovi i raznorazna bagra van domena policije a sudstvo im tepa i olaksava zivot “nanogicama” jos mozda mogu birati i domet i boju, mrs tamo gamadima u cuzu i oduzeti svu imovinu mislim i na deo policije koji je korumpiran ili u sluzbi aktuelne vlasti a takodje i medju sudijama. doslo vise da je previse ovoga sr.nja!!!! negde se izgubili natpisi o dobrim ljudima i njihovim delima tj.o pravom jet setu koji treba da su uzor mladima. trebam li krasti auta i promeniti stranku da bi se ubrajao u taj tzv jet set …. neka hvala ne bih nesto nemam stomak za to!!!!

OSTAVITE KOMENTAR