Deus ex machina (dan drugi)

Danas je nastavljeno demoliranje starog betonskog skeleta. Sada je tu već i publika koja želi da se  svojim očima uveri da je Skeletoru došao kraj, a i oni koji hoće da vide tu famoznu mašinu na delu.

 

Drugog dana je još jedan deo kostura srušen a građevinska mašina sada velikim makazama secka i usitnjava oboreni beton, da bi utovar i manipulacija bili lakši. Komade betona na nekim mestima još povezuje debela armatura ali ih makaze cvikaju kao od šale.

 

 KOMENTARI

 1. Long Dong Silver kaže:

  Lansky…sta reci..svaka cast za naslov posta!!!!

  Mada sam danas hteo da se u ime starih dana pomokrim po zadnji put na skeletor…mozda i da kupim tubu “Tigar”lepka…te se posteno oprostim od “institucije” mladosti nase!

  Ali ne…samo sam produzio dalje..jbga

  A i zaboravio sam sta mi je zena rekla da kupim u Valdiju od kucepotrebnih namirnica…secajuci se starih dobrih vremena…ali gle one!!!!(zene) kao da znaju…dobio poruku na mob.tel…kupi ovo-ono…bla,bla…kupio sve i za R.I.P. skeletoru kupio 3 konzerve “jelena”…koje upravo ispijam dok kucam!

  Pozz!

 2. Long Dong Silver kaže:

  ….i posle trece konzerve…morao sam u ime svih nas “mladica” sa brega i skeletora da nam poklonim ovo…gledajuci svoj punk jacket sve sa bedzevima koji konzervisano i “fetis” cuvam…toliko od mene za danas…zena me tuce… odoh u sigurnu kucu (spavacu sobu)…

  http://www.youtube.com/watch?v=CIp_N6bjj64

 3. Subotica kaže:

  Mogli su prodavati te komadice kao suvenire.

   

 4. stormwatch kaže:

  Samo rusite ostatke komunizma! Bravo!

 5. Zulu kaže:

  Long Dong Silver:

  Lansky…sta reci..svaka cast za naslov posta!!!!

  Mada sam danas hteo da se u ime starih dana pomokrim po zadnji put na skeletor…mozda i da kupim tubu „Tigar“lepka…te se posteno oprostim od „institucije“ mladosti nase!

  Ali ne…samo sam produzio dalje..jbga

  A i zaboravio sam sta mi je zena rekla da kupim u Valdiju od kucepotrebnih namirnica…secajuci se starih dobrih vremena…ali gle one!!!!(zene) kao da znaju…dobio poruku na mob.tel…kupi ovo-ono…bla,bla…kupio sve i za R.I.P. skeletoru kupio 3 konzerve „jelena“…koje upravo ispijam dok kucam!

  Pozz!

  Post meseca. 😀

 6. Fraulein kaže:

  Pomalo mi je zao…skupljali smo se tamo…:(

 7. Limun kaže:

  Dodje mi da zaplačem od sreće 🙂

OSTAVITE KOMENTAR