Dianna – zauvek crvena

Više se ne zna kako će Dajana Diverno ujutro da ustane ; kao plava barbika, kao crnokosa ili u nekoj Red forever Dianna varijanti. I kad mislimo da smo sve videli, kad očekujemo o Wau varijantu i Vamp verzije, jasno je da ćemo imati prilike da se susretnemo s fotografijama koje će nositi naziv Red forever – Dianna.
Crveno je njena omiljena boja, ili kako to ona kaže Boja krvi.

Dianna Diverno, poznata subotička spisateljica, priredila je web prezentaciju za svoje brojne obožavaoce. Uz pregled njenih ostvarenja, tu su i najave, promocije, kritike i što raduje njene fanove – obilje izvanredno urađenih fotografija.

Tu pre svega mislim na mušku populaciju koja poštuje njen rad i umetničku hrabrost sa kojom se suprotstavlja lažnom malograđanskom moralu.

Sve ovo i još više, pogledajte na :  dianna-divernoe.webs.com

 

Women’s power

 

To Dixie !KOMENTARI

 1. Relja kaže:

  a fotografije su bas „profi“ odradjene…. Mobilnim telefonom pretpostavljam da su „fotografisane“ . . jezivo!

 2. pauk kaže:

  To su neke fotografije, jer koliko vidim na sajtu http://dianna-divernoe.com/ ucestvuje nekoliko fotografa, i biraju se najlepse slike za kalendar. Informisi se malo.

 3. Relja kaže:

  @pauk

  Mislim da bi ipak ti trebao da se informises generalno o fotografiji, te „fotografije“ na sajtu……….to se ne mogu nazvati fotografijama! Nije sve sto se USLIKA mobilnim telefonom ili obicnim aparatom fotografija!

 4. pauk kaže:

  Svejedno, tooliiikoo price o tim fotografijama.. rekao bih Bravo!!! I drago mi je sto ce se naci u sklopu dokumentarca. Ukoliko prezires Dajanu Diverno, budi barem otvoren covek! Ona je prelepa

 5. pauk kaže:

  Jos jedno pitanje Relja za tebe.. kao covek s covekom.. dokumentarac DIANNA RED FOREVER se polako sprema.. Reci mi da li ces moci da ga pogledas od pocetka… do kraja.. polako… bez mrznje

 6. Igor Palotay kaže:

  daj strucnjaci fotografije ( i manualnog rada rukom na temu bizzar
  fat womans pornica)…kako niko nije primetio da fotke slice kao da
  su slikane telefonom…ali ne mobilnim nego fiksnim 🙂

 7. Slikar i pesnik kaže:

  Koliko se ja razumem – mnogo krupno zrno ! Preteralo, aosim toga očekujem izjašnjavanje o poetsko – intelektualnom aspektu dela gospođe DD. Umesto da se zameće rasprava o liku trebalo bi valjda o delu ?!

 8. pauk kaže:

  Svejedno, isprati dokumentarni film kad bude bio http://dianna-divernoe.com/ i sve fotografije (od svih fotografa), tekst i prikaze pa se javi… s fiksnim.. ako ga imas… 😎

 9. pauk kaže:

  za Igor Palotay

  PRIPREMA. DOKUMENTARNI FILM. DAJANA DIVERNO. DIANNA RED FOREVER. CRVENO – JER STE IPAK VI TAKO TRAŽILI….
  Dokumentovani film o Dajani Diverno je polako u pripremi. Broji više različitih učesnika, prikaza s promocija, televizijskih gostovanja, a sve to propraćeno s novijim fotografijama.

   

  Igore, kako podnosis crvenu boju?

 10. samotnik kaže:

  Kvalitet fotografija nije vazan. Pitanje je da li sa ovim fotografijama Dianna izvrce ruglu kulturu postkomunistico-malogradjanskih cajki ili se samo prosto uklapa i nju?

 11. Relja kaže:

  @pauk

  Ako mi se ne svidjaju „fotografije“, to ne znaci da prezirem ili ne postujem rad Diane Diverno, ja sam samo komentarisao „fotografije“.

  Da, moci cu da pogledm, sto ne bih mogao!?

OSTAVITE KOMENTAR