Dim na vodi

Zanimljiva utakmica na terenu Spartaka, isto tako na tribinama, a moglo je da ne bude ništa od toga. Pljusak koji se sručio na Suboticu, poplavio je teren pa se moralo sačekati da zemlja upije vodu. Nije se moglo čekati predugo da se ne bi utakmica igrala po mraku, tako da se sa početkom kasnilo oko 40 minuta.

sp-subotica_620x0

Smoke on the water

IMG_5173

IMG_5169

Partizan je poveo golom iz penala a prednost je duplirao zahvaljujući bari na terenu i srećnom spletu okolnosti.

 

Spartak je bolje krenuo u drugom delu. Nosković je izveo sjajne makazice ali je lopta prošla za dlaku iznad prečke. Igrao se 55. minut kada je Kovačević najviše skočio u šesnaestercu Partizana i pogodio ugao.

 

Kada je u 67. minutu Radović dobio crveni karton, Spartak više nije mogao da parira crno belima.

 

Spartak – Partizan 1:4 (0:2)

 

Strelci: 0:1 – Lazović u 21. iz jedanaesterca, 0:2 – Luka u 45, 1:2 –Kovačević u 55, 1:3 – Pantić u 71, 1:4 – Marković u 83. minutu.

 

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: 2500.

 

SPARTAK: Jovanović, Kovačević, Šarac, Torbica, Džugurdić (Ilić), Trivunović (Jondić), Nosković, Novaković, Antonić, Radović, Banjac (Mezei).

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Volkov, Stanković, Ostojić, Brašanac, Luka (Malbašić), Ilić (Marković), Pantić, A. Živković, Lazović (Grbić).

tabelaKOMENTARI

  1. Saša kaže:

    dole zvezda uaaaaa

  2. stormwatch kaže:

    Jebote kako je namesten jedanaesterac…koja je to mafija =!)#$@#)&$)@&#$&@#&$*@#&*$&*#@, da ga je pogodio tako jako ne bi on jos 4-5 koraka brzo tako savrseno trckarao pre nego sto se sam tresnuo na travu…

OSTAVITE KOMENTAR