Đacima u Horgošu skraćena popodnevna smena

Danas u Horgošu đacima u popodnevnoj smeni neće biti održana poslednja dva časa. Za to su dobili dozvolu od nadležne školske uprave – potvrdila je za Panon RTV direktorica lokalne Osnovne škole „Karolina Karas“.

Nastava se danas đacima završava u 16.25 časova. Ova mera je uvedena zbog pucnjave do koje je došlo u četvrtak uveče. Direktorica ove ustanove je rekla da je policija obezbedila okolinu škole, ali oni žele da taj nadzor bude konstantan. Naglasila je, da će se zavisno od razvoja događaja, odlučiti kako će se nastava odvijati sledeće nedelje.

Ilona Šomođi, direktorica OŠ „Karolina Karas“, Horgoš: „Pratimo događaje. U kontaktu smo sa policijom. Ako situacija eskalira ili se pogorša, napravićemo promene. Ne znamo da li će se nastava obustaviti ili će se preći na onlajn nastavu. Ne želimo da ugrozimo bezbednost naše dece. Za sada čekamo da vidimo kako će se stvari odvijati.“

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Feri kaže:

  Samo me zanima dokle će ih „prevoznici“ prihvatiti? Ljudi, da li vi imate kičmu?

 2. Anonimni kaže:

  Ajde suboticani sta ste se uprpali u gace

 3. Pepi kaže:

  Treba izac na ulicu demonstrirat protiv migranata !!! Pokupit sve njih u autobuse i u BG odnet da se gospoda zajebavaju sa njima !!! Ekonomski tigar nek se zabavlja sa njima !!!

 4. Kao prvo... kaže:

  Dok vojska ne bude kontrolisala granicu biće ovakvih slučajeva.
  Dobro se vidi da ovo prevazilazi nadležnosti policije. Vojska ima kapacitete i mogućnost da ovo stavi pod kontrolu.

 5. sale kaže:

  @Kao prvo
  Kakve to kapacitete ima vojska a nema policija. Da li Vi znate koliko vojnika mi imamo? Dok se ponovo ne vrati vojska na granicu i dok se ne uvede obavezno služenje vojnog roka nema od toga ništa. Pitajte kad će i da li će to ikad biti one koji su sporazumom sa EU i NATO prihvatili da se vojska povuče sa granica Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR