Dnevni izveštaj o epidemiološkoj situaciji

U poslednja 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljen je ukupno 21 pregled, od čega 6 kontrolnih. Dva pacijenta su zadržana su na bolničkom lečenju, dok je jedan pacijent otpušten na dalje kućno lečenje i izolaciju.

Trenutno se na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice nalazi ukupno 38 pacijenata. Tri pacijenta je u Kovid jedinici intenzivnog lečenja, jedan na mehaničkoj ventilaciji.

Među zdravstvenim radnicima nije registrovan nijedan novi slučaj infekcije Korona virusom.

 

 

 KOMENTARI

 1. Manda kaže:

  Više građana Subotice pita kako ustvari izgleda unutrašnjost te Kovid bolnice ? Naime kruže priče o neurednosti tog dela subotičke bolnice. Neki dobro upučeni medicenski radnici govore u javašluku i neorganizovanosti cele bolnice i velikim problemima.
  Mnogi građani sumnjaju u neke obljavljene fotografije ,gde u skafanderima poput vanzemaljskih pilota sa kiseonikom i raznim cevima i instalacijama hodaju doktori . Sve te slike više liče na neke virtualne laboratorije nego na lečničke ordinacije po bolnicama…

 2. (ba)laban kaže:

  Opštepoznato je da je u Srbiji sve laž. lekari nisu spremni da iznose istinu u javnost, jer se plaše za svoju egzistenciju.

  Ono čega smo se nekad potajno plašili sada se obistinjava. Stoka na vlasti je spremna da podeli otkaze KVALIFIKOVANIM medicinskim stručnjacima i da zaposli na njihova mesta kvazi medicinare da leče stado poslušnika. Normalno, za sebe i svoje bližnje će sačuvati stručni kadar da ih leči.

  Dižite se narode, ugledajte se na Beloruse, koji su shvatili da sa njihovim diktatorom života nema. Verujte da ni sa ovim našim žvalavkom bolje biti ne može nikada.

OSTAVITE KOMENTAR