Dnevno se parkira 15 kamiona na Autodepou

Od proleća uslugu parkiranja mogu da koriste strani i domaći vozači kamiona na Autodepou.

 

Postavljen je video nadzor i za sada nije bilo slučajeva da je neki kamion oštećen ili pokraden. U “Parkingu” objašnjavaju da je cilj bio da se izmeste teretni kamioni iz centra grada koji su parkirali u okolini zgrada i na zelenim površinama. Novi parkinzi za putnički i teretni saobraćaj izgrađeni su na površini od 2,17 hektara. Investicija je koštala oko 14 miliona dinara, a izgrađeno je oko 100 parking mesta.

Dnevno na proširenom delu Autodepoa parkira se oko 15 kamiona, a vikendom ima i oko 20 kamiona. Radovi na Autodepou završeni su proletos i za sada je zaživelo parkiranje teretnog saobraćaja, dok se usluga za parkiranje putničkih automobila manje koristi.KOMENTARI

  1. shtrokavi kaže:

    Nadam se da ce se Autodepo uskoro iseliti sa Prozivke jer ce u protivnom ulice naselja stradati. Kada se izgradi Y krak kamiona ce biti znatno manje ali i Autodepo treba da se preseli.

    Ako pogledamo PDR za Prozivku, Autodepo nije u planu.
    http://www.urbansu.rs/sr/index/adetail/ls/54

    Sto pre da se Bajnatska ulica zatvori, kanal prekrije, Izvorska spoji sa ostatkom Bajnatske i da se ukloni onaj nepotrebni semafor na kraju Bajnatske ! 

OSTAVITE KOMENTAR