Do juna završiti prvu fazu radova izgradnje palićkog velnes centra

Do početka juna mogla bi da bude završena prva faza radova na izgradnji velnes centra na Paliću. Površina koja se gradi iznosi 44 hiljade kvadratnih metara, u okviru toga ima pet spoljnih bazena i zelenih površina. Osim toga, biće i jedan natkriven deo, gde će takođe biti 5 bazena i brojni spa-sadržaji. Vrednost investicije je preko milijarde dinara.

Trenutno je u toku priprema terena, što znači i njegovo ravnanje, kao i uklanjanje starog drveća. Na to mesto biće posađene nove mladice i žbunje. U spoljnom delu će biti 5 bazena, u okviru čega i već postojeći termalni bazen, koji će takođe biti obnovljen – izjavio je direktor “Park Palića” Nebojša Daraboš. On kaže da će se postojećem bazenu dodati još četiri bazena za odrasle, a biće i bazen za decu, te su predviđena dva bazena sa toboganom, dakle biće mnogo stvari u spoljnom delu.

Daraboš dodaje da se u drugoj fazi planira pokriveni deo, to jest radovi na spa-delu i kompletnom velnesu. Za prvu fazu projekta predviđeno je 175 dana rada, te bi na osnovu toga početkom juna trebali da budu završeni ovi radovi.

RTV PannonKOMENTARI

 1. hugo grocijus kaže:

  “mogla bi da bude….”
  “Osim toga, biće i ……. gde će takođe biti….”
  manite se fantaziranja.
  javite se ponovo kad bude gotovo.

 2. Salamander kaže:

  Već vidim bazen u Dudovoj šumi, ali živi bili pa videli.

 3. Expert kaže:

  Istina je,samo pitanje koje godine.

 4. !% kaže:

  a iz kanalizacije okolo (jezero ) će da vam “vrišti ” miomiris..bujrum..

 5. Zorica kaže:

  Izadjite i vidte pa onda sudite,,,,a ne ovako na nevidljeno da li ce biti ili ne ,,,,o tom po tom ali da rade rade….

 6. bac Vranje kaže:

  Evo ja izasao i evo gledam..brze pruge, Beograd na vodi,Prokop,kruzni tok u Sandoru, bazen u Dudovoj sumi,pozoriste,a dok to gledam nadlecu me nasi MiG-ovi sve u 16 ,pardon njih 16 , pored njih Vucicevi leteci automobili,penzioneri sretni jer su im vratili penzije i isplatili dugovanja po obveznicama republike, nasa policije i vojska se mirno i dostojanstveno seta ulicama Kosova,migranti iz kuca otetih vlasnicima masu i pozdraljaju ih…(sve sto su obecali SNS i njihovi partneri iz SVM-a)…bas se ima puno toga videti,malo li je. Sve gotovo moj do mojega. Eto iskustva i ko jos jednom kaze da su Vucic i njegovi partneri lazovi taj je totalni slepac i ne vidi od ociju koliko se trude za nas i koliko se muce a bi mi uzivali u 20.000 dinara plate sa kojima on pre 6 godina nije mogao da izdrzi 4 dana sve u reziji Pinka

 7. Glupost kaže:

  Idiotski komentari od ljudi koji nisu odavno videli Palić…prošetajte,pa vidite sta se i gde gradi..

 8. weng chun kaže:

  Uvek neki se majmun javi
  Kaze ovo ono..
  Pruge se rade i bice brze pruga .ko se ne razume ili
  Ko se u sve razume taj lupeta gluposti.bice i auto put sve ce da bude .
  Kako se majmun ne seti
  Da kad zuti nista nisu uradili onda majmun ne seti.navise se sad radi i vojska se sredzuje.
  Palic se napokon sredzuje
  I bice to ok .da dusmani crknu.bac vranje nitkovic
  Sere po srbiji a zivi .zuti
  Lazovi.

 9. paulina kaže:

  čitam, i čitam i čitam i pitam se, koliko neko mora biti glup i verovati u sve izrečene laži i obećanja…daj bože da bude ovako kako piše, odmah ću se javno izvinuti , ali bojim se da od toga nema ništa…sjebaće nam i onaj termalni bazen koji već ove godine neće moći da se koristi a taman su podigli drastično cenu ulaznica…i pitam se KOLIKO NOVACA DOBIJAJU BOTOVI OVE VLASTI, jer, verujem da sve ovo hvale iz koristi, ne želim da verujem da su toliko glupi.

 10. AV kaže:

  botovi pogresili ste stranicu, ovo nije “taj” suboticki sajt. necete biti placeni za ostavljene komentare na ovom sajtu. pregrupisite se i totalni napad za partiju al na onom drugom!
  Juris!

  vas vrhovni komandant

  AV

 11. bac Vranje kaže:

  @ weng chun
  serem i sracu i mozes kukati koliko hoces, dok sam prolivao krv za ovu zemlju ti si vuko jaja po pesku i sisao mamu ili mozda tatu ko zna, e to je moje pravo…

OSTAVITE KOMENTAR