Do kraja oktobra stiže ukradeni autobus

Krajem oktobra autobus JKP "Subotice trans" koji je ukraden u Italiji biće vraćen preduzeću. Autobus je ukrade 24.septembra nedaleko od Rima kada su učenici Srednje ekonomske škole "Bosa Miličević" išli na matursku eskurziju. Direktor pomenutog preduzeća, Tibor Fazekaš kaže da iako nisu odgovorni žele da pomognu roditeljima kako bi se platila šteta za ukradeni prtljag.
– Autobus je pronađen na periferiji Rima, vidno oštećen, sa samo nekoliko stvari u njemu. Još uvek se ne zna ko su počinioci ovog dela i predmet je još u fazi istrage. Radi efikasnije realizacije ovog problema – kaže Fazekaš.

Slika

Prema rečima pravnika najveći propust je napravljen od strane agencije koja ni školi, a ni roditeljima nije dostavila detaljan plan putovanja, sa tačnim tajmingom i lokacijama putovanja.
– Mi smo tražili da dobijemo plan putovanja,ali u agenciji su rekli da ga nemaju. Posle se ispostavilo, kroz plan putovanja koji se kasnije pojavio, da parking kod tržnog centra Leonardo, gde se incident i dogodio, nije bio zacrtan – objašnjava pravnik u preduzeću "Subotica trans".KOMENTARI

  1. Ledenjak kaže:

    Na jučerašnjoj konferenciji za štampu u domu malih životinja koju je organizovao vlasnik agencije , "Bivši Profa * " obavestio je javnost duboko podrignuvši da ga jako boli uvo što nije osigurao sa 1 Evrom po danu sve ucesnike "uspešnoga putovanja ". Pri tom se osvrnuo na razne natpise koji veličaju njegovoga mladjanoga potomka za koga je napomenuo da je njegov dostojni naslednik s obzirom da je uspeo da promeni destinaciju hotela i da potpuno ostane anonimno nevidljiv posle halabuke koja se digla prilikom gvirenja u bele gaćice crvenoga krsta. Pri čemu ga čak ni prgavi Klingonc nije provalio Napomenuo je da se ne boji nikakovoga saveta Оedaja koji su se u medjuvremenu umešali . Pretećimu pri tom da ce ostati bez ono malo sirotinje koje je skupio na pošten nacin od podmicenih ekskurzija , jer kako je istakao oni su grupa amatera koje ni Yoda nepriznaje , ipak je sila u njemu jača. Izričito je naglasio da u novim prostorijama ima portal koji ga trenutno može preneti na bilo koju destinaciju gde nestaju autobusi te da će tamo na miru napisati novi plan uspešnog putovanja koji će uz pomoc gospodara vetra prezentovati pica majstorima koji nude autobus nazad uz odredjene začine. Dok to ne uradi, nece davati bilo kakve vetrovite izjave koje se ticu operacije drž nedaj ukradi moj prljag.

  2. coyote kaže:

    :D :D :D

    Duhovito, nema sta.

OSTAVITE KOMENTAR

71 + = 75

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: